Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα μαζεύει ο Σκέρτσος για τα περί εργαλειοποίησης της τραγωδίας Τεμπών - Το είπε για την απεργία στον ΟΣΕ

Τα μαζεύει ο Σκέρτσος για τα περί εργαλειοποίησης της τραγωδίας Τεμπών – Το είπε για την απεργία στον ΟΣΕ

«Η “κοπτοραπτική” της πολιτικής απόγνωσης και της αναίσχυντης προπαγάνδας της Κουμουνδούρου δεν ορρωδεί προ ουδενός» αναφέρει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Απάντηση στις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη μετά τη μήνυση που κατέθεσαν συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών, δίνει ο Άκης Σκέρτσος υποστηρίζοντας ότι ο όρος «εργαλειοποίηση» αναφερόταν στην απεργία των σιδηροδρομικών και όχι στη μήνυση.

«Θα περιμέναμε από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Τσίπρα, μπροστά στο ανθρώπινο δράμα των θυμάτων των Τεμπών και των οικογενειών τους, να δείξει έστω λίγο σεβασμό χωρίς να τους εργαλειοποιεί. Όμως η πολιτική τυμβωρυχία και η προεκλογική απελπισία της αντιπολίτευσης δεν έχει όρια και έρχεται να επιβεβαιώσει ελάχιστη ώρα μετά ακριβώς αυτό που είπε ο πρωθυπουργός στη συνέντευξή του στον ΑΝΤ1» αναφέρει ο κ. Σκέρτσος.

«Όποιος παρακολούθησε τη συνέντευξη, είδε ότι ο πρωθυπουργός απάντησε ταυτόχρονα σε δύο ερωτήματα για την απεργία των σιδηροδρομικών και για τη μήνυση των οικογενειών των θυμάτων και είπε το αυτονόητο: Ότι η συγκεκριμένη απεργία λίγες μέρες πριν τις εκλογές, αποτελεί εργαλειοποίηση της τραγωδίας που προσβάλλει πρωτίστως τους συγγενείς των θυμάτων. Ως «αδικαιολόγητη» δηλαδή κρίθηκε από τον πρωθυπουργό η απεργία των σιδηροδρομικών και όχι η μήνυση των συγγενών – όπως υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ – στους οποίους, σε αμέσως επόμενο σημείο, είπε ότι συμπαραστέκεται απόλυτα για την ταχεία και πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης από τη δικαιοσύνη» υποστηρίζει.

«Όμως η “κοπτοραπτική” της πολιτικής απόγνωσης και της αναίσχυντης προπαγάνδας της Κουμουνδούρου δεν ορρωδεί προ ουδενός.

Όλα έχουν ένα όριο κ. Τσίπρα. Αρκετά με την τυμβωρυχία σας» καταλήγει ο Άκης Σκέρτσος.

Η μήνυση και ο στόχος της

Η μήνυση στρέφεται κατά διοικήσεων του ΟΣΕ, της Hellenic Train, της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας και κατά πολιτικών προσώπων (πρωθυπουργού, πρώην υπουργού Μεταφορών, νυν υπουργού Μεταφορών, υπουργού μεταφορών των δύο προηγούμενων κυβερνήσεων και κατά των πρώην και νυν προέδρων και Διευθυνόντων Συμβούλων του ΟΣΕ).

Η μήνυση, έχει στόχο να αναζητηθούν ενδεχόμενες ευθύνες στην παρούσα αλλά και σε προηγούμενες κυβερνήσεις, αλλά και σε στελέχη των σιδηροδρόμων.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024