Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μιλένα Αποστολάκη: «Δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να δώσει ελπίδα»

Μιλένα Αποστολάκη: «Δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να δώσει ελπίδα»

Πλήθος κόσμου στην κεντρική προεκλογική ομιλία της Μιλένας Αποστολάκη η οποία είναι υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ στον Βόρειο Τομέα

Την επιστροφή ενός ισχυρού ΠΑΣΟΚ στο πολιτικό σκηνικό της χώρας, υπογράμμισε η Μιλένα Αποστολάκη στην κεντρική προεκλογική της ομιλία που έγινε στο κέντρο της Αθήνας.

Η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στον Βόρειο Τομέα Αθηνών κατηγόρησε ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία για αποτυχία και έδωσε το δικό της πολιτικό στίγμα με αφορμή την εκλογική αναμέτρηση της 21ης Μαίου.

Αναφερόμενη στη θέση του ΠΑΣΟΚ στο σύγχρονο πολιτικό σκηνικό, υποστήριξε ότι «το ΠΑΣΟΚ είναι δύναμη ευθύνης και όχι κόμμα διαμαρτυρίας. Και οφείλει, να αντιμετωπίσει τη διακυβέρνηση της χώρας ως ευθύνη και ως χρέος».

Απαντώντας στους επικριτές του κόμματος, η κ. Αποστολάκη αναφέρθηκε στις εμβληματικές προσωπικότητες του ΠΑΣΟΚ, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Το ΠΑΣΟΚ είναι ο Γιώργος Γεννηματάς, ο Παρασκευάς Αυγερινός, ο Αναστάσης Πεπονής, ο Απόστολος Κακλαμάνης, στελέχη που άφησαν το αποτύπωμα της εντιμότητας και της πολιτικής καθαρότητας τους. Αυτό το ΠΑΣΟΚ υπερασπιζόμαστε».

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στα κρίσιμα στοιχεία της προγραμματικής συμφωνίας του ΠΑΣΟΚ για τον σχηματισμό κυβέρνησης, υποστηρίζοντας ότι «η αναγέννηση του Εθνικού Συστήματος Υγείας με μια σειρά μέτρων που θα δίνουν έμφαση στην επαναφορά του δημόσιου χαρακτήρα του, η επαναφορά της προστασίας της Πρώτης Κατοικίας για τους οικονομικά ευάλωτους δανειολήπτες με επιδότηση της δόσης του δανείου, καθώς επίσης η κατάργηση του νόμου Κατρούγκαλου με την «προσωπική διαφορά» είναι για εμάς ύψιστη προτεραιότητα».

Για υποκλοπές

Η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στον Βόρειο Τομέα Αθηνών δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο ζήτημα των υποκλοπών, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «στην καρδιά και στη συνείδηση κάθε δημοκράτη πολίτη, οι υποκλοπές είναι ρήγμα ανάμεσα στη δημοκρατική συνείδηση κάθε πολίτη και τις μεθοδεύσεις της Νέας Δημοκρατίας».
Χαρακτηρίζοντας αποτυχημένες τις τετραετίες του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας, η Μιλένα Αποστολάκη έθεσε τον στόχο της ενίσχυσης των μεσαίων στρωμάτων της κοινωνίας των χαμηλόμισθων και των πιο αδύναμων, επισημαίνοντας πως «είναι προτεραιότητά μας».

Απευθυνόμενη στη νέα γενιά, η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ επισήμανε ότι «δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Υπάρχει ελπίδα. Η πολιτική δεν είναι συνώνυμο της φαυλότητας. Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να δώσει ξανά ελπίδα στους νέους ανθρώπους, όπως έδωσε και στις προηγούμενες γενιές». Κλείνοντας, έκανε έκκληση στους νέους να ψηφίσουν στις εκλογές της 21ης Μαΐου, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «το ΠΑΣΟΚ μπορεί να ανοίξει νέους δρόμους, να κάνει τους νέους ξανά πρωταγωνιστές, να τους δώσει ευκαιρίες και δικαιοσύνη και να τους κρατήσει στον τόπο τους».

Sports in

«Για αυτό ο Μπαρτζώκας δεν χρησιμοποίησε καθόλου τον Μόουζες Ράιτ»

Ποιος είναι ο λόγος που ο Μόουζες Ράιτ δεν έπαιξε καθόλου στο Game 4 με την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024