Κώστας Μάρκου: Τραμπούκοι χτύπησαν τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ – Γιατί δεν τους έκανε μήνυση
Η επίθεση στον Κώστα Μάρκου έγινε στο κέντρο της Πάτρας, την ώρα που έκανε προεκλογική περιοδεία.
Θύμα επίθεσης στο κέντρο της Πάτρας έπεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Μάρκου. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης βρισκόταν σε προεκλογική περιοδεία και μοίραζε φυλλάδια στην οδό Γούναρη εν όψει των βουλευτικών εκλογών της 21ης Μαΐου.
Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ο κ. Μάρκου, καταστηματάρχης άρχισε να του επιτίθεται βρίζοντας και σπρώχνοντάς τον. Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία, η οποία προσήγαγε τον ιδιοκτήτη του καταστήματος στην Ασφάλεια.
Μάλιστα, λίγο αργότερα ο αδελφός του καταστηματάρχη επιτέθηκε και αυτός με τη σειρά του στον βουλευτή, χτυπώντας τον με τη βέσπα στην οποία επέβαινε.
Ζήτησαν συγνώμη οι δράστες
«Δεν περίμενα αυτή την επίθεση, όμως η μάχη της δημοκρατίας θα συνεχιστεί και αυτοί που νομίζουν ότι θα μας πτοήσουν με τέτοια περιστατικά δεν πρόκειται να τα καταφέρουν» δήλωσε ο Κώστας Μάρκου στο pelop.gr.
Οι δράστες, σύμφωνα με τον βουλευτή, ζήτησαν συγνώμη για το περιστατικό και ίδιος δεν προχώρησε σε μήνυση εις βάρος τους, μη θέλοντας να δώσει συνέχεια στο συμβάν.
Με εξαίρεση κάποιες μικρές εκδορές σε χέρια και πόδια ο κ. Μάρκου δεν τραυματίστηκε και γι’ αυτό δεν χρειάστηκε να μεταβεί σε νοσοκομείο.
- Τα «καμπανάκια» του Ζάχοβιτς στον Ριέρα
- Το μυστικό κλειδί της υπόθεσης; Οι συνομοσιολόγοι του Έπσταϊν ξαναβλέπουν την ταινία Eyes Wide Shut
- Συμβούλιο Ενεργειακής Κυριαρχίας των ΗΠΑ: Εξαιρετικά υποστηρικτική η Ελλάδα στον Κάθετο Διάδρομο
- Αλόνσο: Δύσκολη εκκίνηση, όχι χαμένα όνειρα
- Βουδαπέστη: Πυρκαγιά σε προάστιο αφήνει πίσω της τουλάχιστον 3 νεκρούς και 22 τραυματίες
- ΕΜΣΤ: Έκθεση – αφιέρωμα στον πρωτοπόρο Έλληνα κεραμίστα Πάνο Βαλσαμάκη
