Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η προστασία του περιβάλλοντος περνά (και) από το κινητό σου

Η προστασία του περιβάλλοντος περνά (και) από το κινητό σου

Χάλασε η συσκευή σου; Πριν την πετάξεις... πετάξου από κάποιο σημεία iRepair στα Public για να βρεις σέρβις σε «εξωπραγματικές» ταχύτητες!

Πόσα smartphones υπάρχουν αυτή την στιγμή στο σπίτι σου; Αν ψάξεις καλά, πιθανότατα θα διαπιστώσεις ότι είναι περισσότερα από τους κατοίκους του – και μάλλον τα πιο πολλά έχουν πάψει εδώ και καιρό να λειτουργούν. Τα κράτησες επειδή δεν ήξερες τι να τα κάνεις. Όμως αν το κόστος της επισκευής ήταν χαμηλότερο και ο χρόνος αναμονής μέχρι να ξαναπάρεις το κινητό σου λειτουργικό στα χέρια σου ήταν μικρός, κάτι μας λέει ότι θα το σκεφτόσουν δυο φορές πριν προχωρήσεις στην αγορά νέας συσκευής.

Ένα Σινικό Τείχος από ηλεκτρονικά απόβλητα

Υπάρχουν και άλλες, σημαντικότερες αιτίες για να προτιμήσεις την επιδιόρθωση από την αντικατάσταση του κινητού σου. Μόνο στη διάρκεια του 2021, οι συσκευές που μετατράπηκαν σε απορρίμματα σε όλο τον κόσμο, έφτασαν συνολικά το βάρος… του Σινικού Τείχους της Κίνας. Ναι, εκείνου που είναι ορατό από το διάστημα. Και δεν πρόκειται για απλά σκουπίδια: τα λεγόμενα ψηφιακά απόβλητα (e-waste) στα οποία ανήκουν και τα smartphones αποτελούν μια βραδυφλεγή βόμβα στα θεμέλια του φυσικού περιβάλλοντος.

Κι όμως, αν ο καθένας μας κατάφερνε να παρατείνει τη ζωή του κινητού του μόλις για ένα χρόνο, η ποσότητα εκπομπών άνθρακα που θα εξοικονομούταν θα ισοδυναμούσε με εκείνη που παράγεται από την κίνηση 2.000 αυτοκινήτων σε ένα χρόνο.

Η λύση ακούγεται μάλλον προφανής: επισκευάζοντας τη συσκευή μας αντί να βιαζόμαστε να την ξεφορτωθούμε, θα της δίναμε μια δεύτερη ευκαιρία να συνεχίσει τον κύκλο της ωφέλιμης ζωής της. Όμως, όπως ξέρεις καλά, οι περισσότεροι δεν έχουμε την πολυτέλεια να μείνουμε χωρίς smartphone – ή με κάποιο απαρχαιωμένο μοντέλο που δεν καλύπτει τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες μας – για το (άγνωστο) διάστημα που θα απαιτήσει η επισκευή του δικού μας.

Γίνε «πράσινος» για το καλό σου

Τα καλά νέα είναι ότι η παλιά σου συσκευή πλέον μπορεί να βρει τον παλιό καλό της εαυτό πιο εύκολα από ποτέ, χάρη στη συνεργασία των Public με την iRepair, που έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους εδώ και ένα χρόνο. Αποτελώντας τον δημοφιλέστερο προορισμό τεχνολογίας στην Ελλάδα, και διεκδικώντας επάξια τον τίτλο του one-stop-shop για κάθε ανάγκη τεχνολογίας, τα Public πλέον προσφέρουν και άμεση πρόσβαση στις αξιόπιστες υπηρεσίες επισκευής συσκευών με την υπογραφή της iRepair και κάνουν το κινητό σου περδίκι.

Έτοιμο σε 20 λεπτά

Οι υπηρεσίες service των Public και της iRepair ξεχωρίζουν πρωτίστως για τις απίθανες ταχύτητές τους. Όπως θα διαπιστώσεις, για την επισκευή του smartphone σου μπορούν να χρειαστούν ακόμη και μόλις 20 λεπτά – δηλαδή, λιγότερο χρόνο από όσο θα σου πάρει να γυρίσεις το κατάστημα των Public και να εξερευνήσεις τις νέες αφίξεις.

Πέρα από το σέρβις σε ταχύτητα-αστραπή, οι δυο εταιρείες προσφέρουν εγγυημένη υποστήριξη και εξατομικευμένες συμβουλές τεχνολογίας από 140 iRepair experts, στους οποίους περιλαμβάνονται εξειδικευμένοι τεχνικοί με περισσότερα από 16 χρόνια εμπειρίας. Η ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης και επισκευής συσκευών τεχνολογίας αφορά smartphones και tablets με λειτουργικό iOS και Android, αλλά και φορητούς και επιτραπέζιους υπολογιστές.

Η ευκολία, η άμεση επισκευή και η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που σου προσφέρει η εξειδικευμένη ομάδα της iRepair συνοδεύεται και από υπηρεσίες των Public, όπως η εγγύηση καλής λειτουργίας, παρακολούθηση επισκευής, αλλά και νέες, online υπηρεσίες επισκευής (Express Επισκευή) και τη δυνατότητα να κλείσεις το ραντεβού σου online για ακόμη πιο άνετη εξυπηρέτηση.

Θερμή ανταπόκριση

Όπως μάλλον μαντεύεις, η συνεργασία των Public με την iRepair ενθουσίασε μεγάλο μέρος των Ελλήνων. Ήδη, μέσα στον ένα χρόνο από τη δημιουργία 24 κέντρων iRepair εντός καταστημάτων Public (21 στην Ελλάδα και 3 στην Κύπρο), έχουν πραγματοποιηθεί περισσότερες από 150.000 επισκευές, εκ των οποίων μία στις δυο ολοκληρώθηκε εντός 24 ωρών. Μάλλον δε θα ξαφνιαστείς αν μάθεις ότι η ικανοποίηση των πελατών των Public έχει τριπλασιαστεί σε αυτό το διάστημα, ενώ η εταιρεία στοχεύει κάθε κατάστημα Public να αποκτήσει το δικό του κέντρο iRepair.

Κάπως έτσι, αλλάζοντας για πάντα τους όρους του σέρβις συσκευών τεχνολογίας, Public και iRepair σου δίνουν την ευκαιρία – αλλά και το κίνητρο – να συμμετέχεις κι εσύ στην κυκλική οικονομία, εξοικονομώντας χρόνο, χρήμα και ρύπους.

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024