Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα... μαλλιά του Βελόπουλου και η Γραμμική Β΄

Τα… μαλλιά του Βελόπουλου και η Γραμμική Β΄

Οι πρωτοτυπίες του Κυριάκου Βελόπουλου στο σποτάκι της Ελληνικής Λύσης

Ποιος είναι ο μοναδικός Ελληνας σ’ αυτή τη χώρα; Μα φυσικά ο Κυριάκος Βελόπουλος καθώς μόνος αυτός είναι πατριώτης ο οποίος γνωρίζει και από Ιστορία. Και δεν ξέρουμε αν οι επιστολές του Ιησού, οι αυθεντικές, πήγαν καλά στην επιχείρηση – τηλεπωλητήριο που διαθέτει, ωστόσο, φαίνεται ότι οι κηραλοιφές για τη φαλάκρα μάλλον… κάνουν καλό.

Δεν εξηγείται αλλιώς το νέο του σποτάκι και η φωτογραφία που έχει αναρτήσει στην οποία ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης έχει αρκετά… μαλλιά, σε αντίθεση με τα όσα είδαμε στο πρόσφατο debate. Κάποιοι μάλιστα είδαν και ομοιότητες με τον… Νίκο Γκάλη, αν και ο πρόεδρος Κυριάκος δεν ξέρει από μπάσκετ.

Ομως, το προεκλογικό σποτάκι του μοναδικού Ελληνα πατριώτη είχε κι άλλες πρωτοτυπίες. Οπως ότι είναι γραμμένο σε… Γραμμική Β’, έτσι για να μας δείξει ότι τότε που οι άλλοι έτρωγαν βελανίδια οι Ελληνες δίδασκαν την ελληνική γλώσσα σε όλο τον κόσμο.

Περιχαρής για το σποτάκι με την οποία ζητά την ψήφο μας ο κ. Βελόπουλος έγραψε στα social media: ««Το καλύτερο προεκλογικό, σποτ των τελευταίων δεκαετιών, μόνο για Έλληνες! Δείτε δύο λεπτά και θα ανατριχιάσετε, θα δακρύσετε, πραγματικά! Προσφορά στην Ελλάδα και στον πολιτισμό της! Ελληνική λύση το μοναδικό πραγματικά, ελληνικό, πατριωτικό, κόμμα της Βουλής».

Δεν καταλάβαμε και πολλά από τη Γραμμική Β’ και τα σύμβολα και ιδεογράμματα, ίσως γιατί δεν είμαστε τόσο Ελληνες όπως ο Βελόπουλος. Αλλά η αρχαιότερη γλώσσα του κόσμου, η Γραμμική Β’ η οποία χρονολογείται γύρω στα 1.450 π.χ. ασφαλώς και δεν μπορεί να εργαλειοποιείται από εθνικιστές….

Δείτε το βίντεο

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024