Παρουσία του αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερωνύμου, πραγματοποιήθηκε σήμερα η αναχώρηση της ιερής εικόνας της Παναγίας «Άξιον Εστί» από τον Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών για το Πρωτάτο του Αγίου Όρους.
Η ιερή εικόνα βρισκόταν στην Αθήνα από τις 3 Μαΐου και είχε προγραμματιστεί να αναχωρήσει την Δευτέρα 15 Μαΐου.
Ωστόσο, λόγω της αθρόας προσέλευσης των προσκυνητών στον Καθεδρικό Ι. Ναό Αθηνών, ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος αιτήθηκε προς την Ιερά Κοινότητα του Αγίου Όρους την ολιγοήμερη παράταση της παραμονής της, όπερ και εγένετο.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.