Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Εικόνες ντροπής με αυτοσχέδια χωματερή

Εικόνες ντροπής με αυτοσχέδια χωματερή

Εικόνες που δεν τιμούν κανέναν δημοσιοποίησε υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης - Πεύκης με βουνό τα σκουπίδια σε συγκεκριμένη περιοχή. Το in έχει το ρεπορτάζ.

«Η χαβούζα καλά κρατεί». Με αυτόν τον τίτλο ο υποψήφιος Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Παναγιώτης Ιωάννου προέβη σε ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης όπου και δημοσιοποίησε και τις φωτογραφίες του ρεπορτάζ.

Παραθέτουμε κομμάτι από την ανάρτηση του κ. Ιωάννου και εν συνεχεία τι μας είπαν στελέχη των Δήμων Λυκόβρυσης – Πεύκης και Μεταμόρφωσης.

«Το τελευταίο διάστημα έχει αναδειχθεί ακόμα περισσότερο η απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στο χώρο που βρίσκεται πίσω από την Ιερά Μονή Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου (καλούμενη και ως περιοχή Βαρβάρα).

Η εν λόγω περιοχή έχει μετατραπεί σε μια χαβούζα απορριμμάτων με ευθύνη προφανώς των εκάστοτε αντιδημάρχων καθαριότητας του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης οι οποίοι έχουν δώσει εντολή να χρησιμοποιείται για αυτό το σκοπό.

Πηγή φωτογραφίας: Facebook Παναγιώτη Ιωάννου

Η εικόνα όπως λέει και η λαϊκή ρήση «μιλάει από μόνη της», όμως σε αυτή την περίπτωση δεν λέει όλη την αλήθεια…

Ποια είναι αυτή; Μα φυσικά ότι οι υπεύθυνοι για αυτή την επικίνδυνη για την υγεία όλων μας κατάσταση, είναι πρώην και νυν αντιδήμαρχοι καθαριότητας του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Να σημειωθεί ότι βάσει της ενημέρωσης μας η περιοχή χωροταξικά ανήκει στο Δήμο Μεταμόρφωσης που όμως δεν έχει καμία υπαιτιότητα για αυτή την κατάσταση» αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Ιωάννου.

Πηγή φωτογραφίας: Facebook Παναγιώτη Ιωάννου

Στο in επικοινωνήσαμε με τον κ. Σταύρο Μονεμβασιώτη, αντιδήμαρχο του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, ο οποίος μας είπε:

«Είχε αναλάβει ο Δήμος Μεταμόρφωσης να προστατεύσει τον χώρο από την ανεξέλεγκτη ρίψη μπαζών. Και από ότι γνωρίζω έχει προβεί σε κάποιες ενέργειες. Χωρίς να είμαι σε θέση να το επιβεβαιώσω, έχω πληροφορίες ότι ένα κομμάτι του χώρου ανήκει σε ιδιωτική εταιρία η οποία έχει πτωχεύσει και σύντομα το εν λόγω οικόπεδο θα ανήκει σε άλλο φορέα, ενώ ένα άλλο κομμάτι του οικοπέδου ανήκει αν δεν κάνω λάθος σε κάποια Μονή».

Σε επικοινωνία που είχε το in με τον κ. Σαριδάκη, αντιδήμαρχο του Δήμου Μεταμόρφωσης, ο αντιδήμαρχος μας είπε: «Έχουμε πάει ήδη μια φορά στο χώρο και προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε αναχώματα, ώστε να μην είναι εφικτή η αποκομιδή μπαζών εκεί. Δεν γνωρίζω ακριβώς το ιδιοκτησιακό καθεστώς της περιοχής, αλλά βάση των όσων ορίζει ο νόμος, ο Δήμος Μεταμόρφωσης  θα πράξει τα δέοντα, στα όρια της διοικητικής του ευθύνης ώστε να καθαρίσει πλήρως από τα μπάζα».

Sports in

«Ο αθλητισμός καλλιεργεί την κοινωνική συμπεριφορά»

Έντονα και ανησυχητικά φαινόμενα εντός και εκτός των σχολικών μονάδων που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, έχουν προβληματίσει την κοινωνία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024