Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον, τήν Μεσημβρίαν» βρέθηκε ο  Τάσος Γιαννόπουλος και παραχώρησε μια απολαυστική συνέντευξη.

Ο ηθοποιός, που έγινε ευρέως γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τον ρόλο του Μάκη στο «Ευτυχισμένοι Μαζί», μίλησε για την επιτυχημένη σειρά του MEGA, που τον σημάδεψε και προχώρησε σε αποκαλύψεις.

«Με κερνάνε πάρα πολλές μπύρες και έχω πιει πολλές. Όχι όμως την περίοδο που γυρίζαμε το «Ευτυχισμένοι Μαζί». Τότε δεν έπινα καθόλου μπύρα. Τώρα πίνω. Σε όποιο μαγαζί κι αν πάω, μου λένε την ατάκα», δήλωσε ο Τάσος Γιαννόπουλος.

Στη συνέχεια, είπε ότι δεν μπορούσε εξ’ αρχής να διαχειριστεί την αναγνωρισιμότητά του με μεγάλη ευκολία. «Στην αρχή, μαγκώθηκα λίγο. Από τη μία μέρα στην άλλη να βγαίνεις στον δρόμο και να σε χαιρετούν και να μου μιλάνε, να σου πετάνε ατάκες. Είναι λίγο περίεργο. Όλο αυτό έγινε στα 35 μου», εξήγησε.

Επίσης, ο ηθοποιός παραδέχτηκε: «Από τα 25-35 έκανα μόνο θέατρο. Δεν το κυνήγησα καθόλου. Υπήρχαν τόσες δουλειές εκείνη την περίοδο στο θέατρο, που μπορούσαμε να ζήσουμε και μόνο από αυτό. Έλεγα: κάτσε να σταθεροποιηθώ, να μάθω τον κύκλο του θεάτρου και μετά εδώ είναι και η τηλεόραση».

Η συνέντευξή του