Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Κατερίνα Καινούργιου: «Κάθε εβδομάδα γράφουν ότι είμαι έγκυος, χάνω ένα παιδί κι έχω 100 εραστές»

Κατερίνα Καινούργιου: «Κάθε εβδομάδα γράφουν ότι είμαι έγκυος, χάνω ένα παιδί κι έχω 100 εραστές»

Κόλαφος η παρουσιάστρια με τα δημοσιεύματα που ασχολούνται με την προσωπική της ζωή.

Πυρ και μανία έγινε η Κατερίνα Καινούργιου κατά τη διάρκεια της σημερινής (16/5) της εκπομπής. Με αφορμή δημοσίευμα περιοδικού για τη Μαρία Καρρά, χήρα του Γιώργου Τράγκα, η παρουσιάστρια ξέσπασε και αναφέρθηκε σε όσα γράφονται και για την ίδια.

«Σύμφωνα με το δημοσίευμα η Μαρία Καρρά ζει στο Μαϊάμι, έχει νέο σύντροφο, περνάει πάρα πολύ ωραία και είναι ερωτευμένη ξανά», είπε ο δημοσιογράφος που παρουσίασε το θέμα.

Τότε η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε φανερά ενοχλημένη: «Συγγνώμη εγώ κάθε εβδομάδα είμαι έγκυος, κάθε εβδομάδα χάνω ένα παιδί, κάθε εβδομάδα έχω 100 εραστές και δεν ξέρω τι άλλο… Όπως και γράφουν για όλους τους συνεργάτες μου, ο Ανδρέας πεθαίνει κάθε εβδομάδα, ο ένας είναι έτσι και ο άλλος αλλιώς».

Και πρόσθεσε για το ίδιο θέμα: «Απλά, επειδή κάθε βδομάδα περνάω από ένα περίπτερο και το βλέπω ακόμα και σε κομμωτήρια, εκνευρίζομαι γιατί βλέπω αίσχη στα πρωτοσέλιδα. Όχι μόνο για μένα αλλά για όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται στην τηλεόραση αυτή τη στιγμή. Το θεωρώ ανήθικο να παίζει σε οποιαδήποτε εκπομπή και με συγχωρείτε γι’ αυτό που έγινε».

Δείτε το απόσπασμα

Το δημοσίευμα για την Μαρία Καρρά

Σύμφωνα με το Χάι, η χήρα του Γιώργου Τράγκα ζει πλέον εκτός Ελλάδας και φέρεται να είναι ξανά ερωτευμένη. Η ίδια έχει επιλέξει να συνεχίσει τη ζωή της στο Μαϊάμι. Ο δημοσιογράφος είχε αγοράσει μια υπερπολυτελή κατοικία, με τη Μαρία Καρρά να αποφασίζει για τη μετεγκατάστασή της.

Η 45χρονη Μαρία Καρρά θα λάβει και ένα μεγάλο ποσό σε μετρητά, αλλά και όπως όλα δείχνουν και κάποια ακόμη ακίνητα, τα οποία φθάνουν τα 17, βάσει της διαθήκης του άνδρα της.

Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, η περιουσία του Γιώργου Τράγκα ξεπερνά τα 100 εκατομμύρια ευρώ, από την οποία, σύμφωνα με τη διαθήκη που είχε συντάξει στο Μονακό, η Μαρία Καρρά παίρνει το 35%.

Sports in

MVP των πρώτων ημιτελικών του Conference League ο φανταστικός Ελ Κααμπί! (vid)

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί πέτυχε χατ-τρικ στον θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα και ανακηρύχθηκε MVP των πρώτων ημιτελικών του Conference League από τη UEFA.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024