Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπαλτάκος: Θα μαζέψει κάποιος τον πρόεδρο της ΕΠΟ;

Μπαλτάκος: Θα μαζέψει κάποιος τον πρόεδρο της ΕΠΟ;

Οργιάζει ο Μπαλτάκος. Κρατάει Μπένετ, θέλει να τελειώσει τους elite «ξένους» διαιτητές και φτιάχνει προκήρυξη-μνημείο για το επόμενο κύπελλο.

Μόλις πριν από μερικά 24ωρα με ανακοίνωση του ο Ολυμπιακός κατήγγειλε «το πιο βρώμικο πρωτάθλημα της Ιστορίας» στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Και ήταν στο ίδιο timing που η απευθείας συζήτηση του Αχιλλέα Μπέου με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τον Ιβάν Σαββίδη έκλεισε τον κύκλο εξευτελισμού του κυπέλλου Ελλάδας με την παρωδία αναζήτησης έδρας του ανά τον κόσμο. Και ενώ κάθε κανονικός πρόεδρος της ΕΠΟ κατανοώντας τις τεράστιες ευθύνες του, δεν θα έκανε οτιδήποτε λιγότερο από το να παραιτηθεί; Ο ένας και μοναδικός Τάκης Μπαλτάκος ξανά προς τη δόξα τραβά.

Ζώντας λες σε έναν δικό του κόσμο παραχώρησε μια ακόμη συνέντευξη και μάλιστα προχώρησε μέσα από αυτή σε μια σειρά από εξαγγελίες που αν δεν είναι για γέλια είναι για κλάματα. Τι (μας) είπε; Ότι θα κρατήσει τον Στιβ Μπένετ στον ρόλο του αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ αντί 400.000 ευρώ τον χρόνο για να κάνει τους ορισμούς ο Σταύρος Μάνταλος. Ότι δεν βλέπει πως τη νέα σεζόν θα συνεχίσουν να έρχονται ξένοι διαιτητές στο πρωτάθλημα της Super League. Και κερασάκι στην τούρτα;

Ότι ετοιμάζει νέα πολυμορφική προκήρυξη για το κύπελλο, όπου θα αποφασίζει ο ίδιος και οι άλλοι άεργοι αξιωματούχοι της Ομοσπονδίας πριν το φινάλε, όχι μόνο το γήπεδο διεξαγωγής αλλά και αν θα έχουμε «μονό» ή «διπλό» τελικό. Η απόλυτη παράνοια κάποιου που αναβάθμισε τον ρόλο του πρόεδρου της ΕΠΟ από «υπηρέτη δύο αφεντάδων» σε επικίνδυνου για το ποδόσφαιρο. «Η προκήρυξη θα αλλάξει.

Πέρυσι πρυτάνευσε η σκέψη της Θεσσαλονίκης που ζήτησε να υπάρχει μέριμνα για την περίπτωση που θα βρεθεί στον τελικό μια ομάδα από τη βόρεια Ελλάδα. Τώρα θα αλλάξει η προκήρυξη έτσι ώστε να έχει δυνατότητα η επιτροπή να αποφασίζει και το πού θα γίνεται ο τελικός αλλά και το αν θα είναι μονός ή διπλός» είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό City 106.1.

Και συνέχισε με… οίστρο: « Ο Μπένετ έχει διετές συμβόλαιο και δεν έχουμε να κάνουμε κάποια συζήτηση επί του θέματος», «δεν θα είναι εύκολο να βρούμε elite διαιτητές από τον Σεπτέμβρη καθώς είναι μόνο 26», «οι Έλληνες διαιτητές είναι έτοιμοι και για τα ντέρμπι του πρωταθλήματος, αρκεί να τους αφήσουν»… Όλα αυτά από τον πρόεδρο που επί των ημερών του δεν έμεινε τίποτα όρθιο και που ο τελικός κυπέλλου της 24ης Μαϊου θα γίνει «με είκοσι προσκλήσεις για κάθε ομάδα»! δεν υπάρχουν λόγια…

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024