Παύλος Γλύξμπουργκ: Θα με βλέπετε πιο συχνά, η Ελλάδα είναι το σπίτι μου
Τι απάντησε ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου για το αν έχει βρει σπίτι στην Ελλάδα.
Στην Αθήνα βρίσκεται και πάλι αυτές τις μέρες ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Παύλος Γλύξμπουργκ, που όποτε βρίσκει την ευκαιρία επισκέπτεται τη χώρα μας ενώ οι φήμες τον ήθελαν να εξετάζει την αγορά ακινήτου.
Ο Παύλος Γλύξμπουργκ μίλησε στο «Πρωινό» για την παρουσία του στη στέψη του βασιλιά Καρόλου, τα συχνά ταξίδια του στην Ελλάδα και απάντησε αν τελικά βρήκε σπίτι στην Αθήνα.
«Ήταν πολύ όμορφα. Μας υποδέχθηκε πάρα πολύ καλά ο βασιλιάς. Όπως ξέρετε είμαστε δεμένοι οικογένεια. Έχει βαφτίσει την κόρη μου στην Κωνσταντινούπολη, όπως και τον αδελφό μου» είπε αρχικά για την τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου.
Σχετικά με την συχνότερη παρουσία του στην Ελλάδα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, ο Παύλος Γλύξμπουργκ είπε: «Όπως σας είχα πει θα πηγαινοέρχομαι πολύ. Ήμουν εδώ, θα ξαναφύγω… Ο γιός μου αποφοιτά τις επόμενες ημέρες από το UCLA και θα είμαι εκεί. Μετά τα άλλα παιδιά τελειώνουν από τα σχολεία τους και πάλι θα πρέπει να λείπω. Τον Ιούνιο θα είμαι μακριά, αλλά θα ξαναγυρίσω. Αλλά από Σεπτέμβριο θα με βλέπετε πιο συχνά στην Ελλάδα».
«Η μητέρα μου είναι εδώ, δεν θα πάει πουθενά» πρόσθεσε χαμογελώντας.
«Έχω κάπου να μείνω!»
«Η Ελλάδα είναι το σπίτι μου. Έχω δουλειές στην Νέα Υόρκη, αλλά με τραβάει η Αθήνα» είπε ο Παύλος Γλύξμπουργκ και ερωτηθείς αν έχει βρει σπίτι για τον ίδιο και την οικογένεια του στην Αθήνα, απάντησε με χαμόγελο: «έχω κάπου να μείνω αυτήν την στιγμή».
- Έρικ Ντέιν λίγο πριν φύγει από τη ζωή: «Έχω δύο κόρες στο σπίτι, θέλω να είμαι εκεί»
- Ροντινέι για τη ρεβάνς με τη Λεβερκούζεν: «Όσο υπάρχει πιθανότητα, θα παλεύουμε μέχρι το τέλος»
- Ρούλα Πισπιρίγκου: Ξεκινά η δίκη για τους θανάτους Ίριδας και Μαλένας σε δεύτερο βαθμό
- Ναζιστικοί χαιρετισμοί σε συναυλίες Κροάτη τραγουδιστή στη Βοσνία – Έρευνα από τις Αρχές
- Με διαμαρτυρία των εργαζομένων στο ΕΣΥ βρέθηκε αντιμέτωπος ο Άδωνις Γεωργιάδης και όχι με τον «κομμουνιστικό κίνδυνο»
- Ηλεία: Στο εδώλιο ο 39χρονος για τον βιασμό και την δολοφονία της 11χρονης ανιψιάς του




