
Αλβανία: Έκλεισαν οι κάλπες των δημοτικών εκλογών
Αρκετά χαμηλό το ποσοστό συμμετοχής, κάτω του 40%.
Οι κάλπες για τους 61 δήμους στην Αλβανία έκλεισαν στις 19:00 τοπική ώρα -20:00 ώρα Ελλάδος.
Σημειώθηκε σχετικά χαμηλό ποσοστό συμμετοχής, που κυμαίνεται γύρω στο 38% και αποτελεί τη χαμηλότερη προσέλευση ψηφοφόρων στις κάλπες των εννέα δημοτικών εκλογών στη χώρα, από το 1992.
Κατά την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος δεν σημειώθηκαν επεισόδια, ωστόσο αρκετοί Έλληνες ομογενείς κατήγγειλαν εκφοβισμούς μετά τα τελευταία γεγονότα.
Τι είπε η μητέρα του Κοκαβέση στο MEGA
Η μητέρα του δεύτερου συλληφθέντα, Παντελή Κοκαβέση, συνεργάτη του Μπελέρη, μίλησε στον απεσταλμένο του MEGA, Μαρίνο Αλειφέρη για όσα τραβάει ο γιος της στο νοσοκομείο που κρατείται.
«Δεν μας αφήνουν να μιλήσουμε, λες και είναι τρομοκράτης. Τι έχει κάνει το παιδί; Δεν έχει κάνει κάτι, επειδή αγαπάει την πατρίδα, είναι κακό αυτό;» τόνισε.
«Με πίεσαν να πω ότι δωροδοκήθηκα»
Εκφοβισμό και αστυνομική πίεση για να ομολογήσει ότι δωροδοθήκε απο τον Μπελέρη καταγγέλλει ότι δέχτηκε μία γυναίκα τα ξημερώματα της Παρασκευής στην αστυνομική διεύθυνση Αυλώνα. Η καταγγελία έγινε γνωστή από το facebook του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου Σαλί Μπερίσα.
«Για τον Φρέντη με ρώτησαν αν μου έδωσε χρήματα. Ούτε ένα λέκ τους είπα. Με ρωτούν αν ξέρω με ποιον κατεβαίνει υποψήφιος; Του είπα ότι ξέρω και μου απάντησε ότι πίστευε ότι θα του πω ψέματα. Μου είπαν να πω την αλήθεια γιατί διαφορετικά θα είχα μεγαλύτερες συνέπειες. Τους είπα ότι αν ο Φρέντη παραδεχτεί ότι μου έδωσε λεφτά, τότε θα πάω μόνη μου φυλακή, ανέφερε η γυναίκα.
- LIVE: Ελλάδα – Πορτογαλία
- Tσάντες χρυσός: Millennials και Gen Z συλλέκτες και έξι ιστορικά ρεκόρ σε δημοπρασία Hermès και Dior
- «Επτά χρόνια ψέματα, χαμένες ευκαιρίες, διαφθορά» – Συνέντευξη Τύπου της ΕΛΑΣ για την επταετία Μητσοτάκη
- Επτάχρονη περιφερόταν μόνη της στους δρόμους της Θεσσαλονίκης – Συνελήφθη ο πατέρας της
- Οινόη: Οι πρώτες μαρτυρίες για την έναρξη της φωτιάς – «Καίει ανάμεσα στις καμένες εκτάσεις του ’21 και ’23»
- Η 12άδα της Εθνικής για το παιχνίδι με την Πορτογαλία





