
Οδηγός παρασύρθηκε από όχημα την ώρα που έβαζε το τρίγωνο ασφαλείας – Σε κατάσταση σοκ ο οδηγός του αυτοκινήτου
Ο θάνατος του 61χρονου οδηγού ήταν ακαριαίος
Μία αδιανόητη τραγωδία εκτυλίχθηκε νωρίτερα το μεσημέρι στις Σέρρες, όταν ένας 61χρονος οδηγός βγήκε μετά από τροχαίο να τοποθετήσει το τρίγωνο ασφαλείας όπως ορίζεται από τους κανονισμούς και τη στιγμή που επέστρεφε στο ακινητοποιημένο όχημά του, ένα διερχόμενο αυτοκίνητο τον παρέσυρε με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ακαριαία.
Ο 24χρονος οδηγός του μοιραίου οχήματος σταμάτησε μετά το δυστύχημα. Όντας σε κατάσταση σοκ έλεγε πως δεν είδε έγκαιρα τον άτυχο άντρα και δεν είχε περιθώρια αντίδρασης.
Το δυστύχημα σημειώθηκε στις 12:00 το μεσημέρι σε κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού στις Σέρρες. Σύμφωνα με την Αστυνομία, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 61χρονος προσέκρουσε αρχικά σε τσιμεντένιο διαχωριστικό διάζωμα και ακινητοποιήθηκε, με αποτέλεσμα την πρόκληση υλικών ζημιών του οχήματος.
Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Σερρών.
- Γαλλίδα αστροναύτης βλέπει από τον Διαστημικό Σταθμό «την ξηρασία να εγκαθίσταται» στη Γη
- Ουκρανία: Ευρωπαίοι σύμμαχοί της «συζητούν» εμπλοκή της Ρωσίας σε συνομιλίες για τον τερματισμό του πολέμου
- Τουρκία: Η αυταρχική διολίσθησή της στο επίκεντρο της Επιτροπής Tom Lantos στο Κογκρέσο των ΗΠΑ
- Λίβανος και Ισραήλ συμφώνησαν υπό τον Τραμπ και χωρίς τη Χεζμπολά να παραταθεί η κατάπαυση του πυρός
- Κολομβία: Ο υποψήφιος της αριστεράς καταγγέλλει την «επέμβαση» του Τραμπ στα πολιτικά πράγματα της χώρας
- Ιράν: «Η επιχείρηση Επική Οργή τελείωσε», λέει ο Ρούμπιο


