Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟΚ: Με Τάισον και Κούρτιτς κόντρα στον Ολυμπιακό – Εκτός ο Ελ Καντουρί

ΠΑΟΚ: Με Τάισον και Κούρτιτς κόντρα στον Ολυμπιακό – Εκτός ο Ελ Καντουρί

Με τον Τάισον η αποστολή του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό, επιστροφή και για τον Γιάσμιν Κούρτιτς μετά από επτά μήνες. Εκτός έμεινε ο Ελ Καντουρί που ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής των playoffs της Super League κόντρα στον Ολυμπιακό στην Τούμπα, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να ανακοινώνει την αποστολή των «ασπρόμαυρων».

Με όλους του διαθέσιμους ποδοσφαιριστές ο ΠΑΟΚ, εκτός από τον Νέλσον Ολιβέιρα αλλά και τον Ομάρ Ελ Καντουρί που αισθάνθηκε ενοχλήσεις και προφυλάσσεται.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η Stoiximan Super League 2022-23 ρίχνει αυλαία στο γήπεδο της Τούμπας, με ένα μεγάλο ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός που θα κρίνει την τρίτη θέση της φετινής βαθμολογίας και το εισιτήριο για το UEFA Europa League της επόμενης σεζόν. Ο Δικέφαλος ολοκλήρωσε το Σάββατο (13.05) την προετοιμασία του με προπόνηση στην έδρα του.

Όπως συνηθίζεται το πρόγραμμα περιελάμβανε δουλειά στις τελευταίες τακτικές λεπτομέρειες πριν το μεγάλο παιχνίδι, ενώ ειδικές ασκήσεις έγιναν και για τις στατικές φάσεις.Ο Τάισον προπονήθηκε κανονικά και θα είναι στην αποστολή, αντίθετα με τον Ομάρ Ελ Καντουρί ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση, του έγινε έλεγχος και προτιμήθηκε να μείνει εκτός από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Εκτός μάχης και ο Νέλσον Ολιβέιρα , που δούλεψε ατομικά.Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Κούρτιτς, Ντόουγκλας, Ντάντας, Φιλίπε Σοάρες, Σβαμπ, Τάισον, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Α.Ζίβκοβιτς, Ρικάρντο, Μπράντον, Τζίμας».

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024