Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπαρτζώκας: «Υπήρξε ένα άδειασμα σήμερα» (vid)

Μπαρτζώκας: «Υπήρξε ένα άδειασμα σήμερα» (vid)

Επηρεασμένοι από την πρόκριση στο Final 4 της Euroleague εμφανίστηκαν οι παίκτες του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΟΚ σύμφωνα με τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Πατώντας γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός «καθάρισε» τον ΠΑΟΚ κι έκανε το 1-0 στα ημιτελικά της Basket League, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να στέκεται στο κακό πρώτο μέρος των παικτών του το οποίο και απέδωσε σε ένα άδειασμα λόγω της πρόκρισης στο Final 4 της Euroleague.

Όσα είπε ο Μπαρτζώκας:

«Ο στόχος μπροστά μας είναι τόσο φωτεινός και σημαντικός που περπατούσαμε στην αρχή. Ο ΠΑΟΚ σκόραρε 11 τρίποντα στο πρώτο ημίχρονο, είναι καλή ομάδα, απειλεί απ’ έξω με καλούς σουτέρ, και σε συνδυασμό με τον Ρένφρο, που είναι πολύ καλός ψηλός, βρήκαν ευκαιρίες για να βάλουν 45 πόντους.

Εμείς δεν δείξαμε διάθεση να κουραστούμε. Είναι δύσκολη ομάδα και μετά το Final Four θα την αντιμετωπίσουμε με πολλή σοβαρότητα.

Η εμπειρία είναι σημαντική για την Ευρωλίγκα. Πολλοί είναι οι παράγοντες που θα παίξουν ρόλο, πολλά δεν είναι στον έλεγχό σου. Σήμερα ξεκουράστηκε ο Σλούκας, είχε μια μικρή ενόχληση. Ξεκουράστηκε και ο Μπλακ, γενικά μοιράστηκε ο χρόνος συμμετοχής. Υπήρχε μεγάλο έλλειμμα ενέργειας, κούραση σωματική και πνευματική, υπήρχε ένα άδειασμα γενικά».

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024