Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πόσοι τόνοι μελανιού θα χυθούν φέτος στο Τae Kwon Do; To Athens tattoo Convention σε αριθμούς

Πόσοι τόνοι μελανιού θα χυθούν φέτος στο Τae Kwon Do; To Athens tattoo Convention σε αριθμούς

Το Athens Tattoo Convention από σήμερα μέχρι και τις 14 Μαΐου περιμένει όλους τους φίλους του τατουάζ σε μια μεγάλη γιορτή

Πιστό στο καθιερωμένο του ραντεβού, το Athens Tattoo Convention επιστρέφει σήμερα στο ΤΑΕ ΚWON DO με… άγριες διαθέσεις!

Το αγαπημένο διεθνές φεστιβάλ τατού, που έχει χαρακτηριστεί ως «ένα από τα καλύτερα στον κόσμο», κλείνει φέτος τα 15 του χρόνια και τα γιορτάζει με μια μεγαλειώδη, σε όρους υπερπαραγωγής, διοργάνωση!

Το φεστιβάλ που ξεκίνησε ως εσωτερική ανάγκη μιας μικρής ομάδας ανθρώπων που τους συνέδεε η αγάπη για την τέχνη και την κουλτούρα των τατού, έχει πλέον εξελιχθεί σε ένα μεγάλο διεθνή καταξιωμένο θεσμό, μια ετήσια παγκόσμια συνάντηση των ink lovers, που μετράει αυτά τα 15 χρόνια 4.500 συμμετοχές και 600.000 επισκέπτες!

Φέτος, το τεράστιο urban party του Athens Tattoo Convention θα είναι ακόμα πιο εμπλουτισμένο και θα έχει φυσικά και εορταστικό χαρακτήρα: 400 καλλιτέχνες που αποτελούν την enfant gâté των tattoo artists από εξωτερικό και  Ελλάδα, διαγωνίζονται και προβάλλουν την τέχνη τους με live tattooing και tattoo contests, ενώ οι παράλληλες δράσεις περιλαμβάνουν: Dj sets, Live Bands (η εκρηκτική Πηνελόπη Αναστασοπούλου είναι η “mama sings fire” και θα «βάλει φωτιά» στο stage), Food & Drinks, Art Exhibitions, Game Rooms, Graffiti Show, Bike and Skate Show, Κids Playground, Body Painting, Show Acrobatics και εντυπωσιακά fire perfomances από την Τόνια Μπανίλα.

Μέχρι σήμερα οι καλλιτέχνες μας έχουν ζωγραφίσει περισσότερα από 5.000 αστεράκια και συνεχίζουμε.

Το Athens tattoo Convention σε αριθμούς

  • 3.000 ξένοι καλλιτέχνες έχουν συμμετάσχει μέχρι τώρα! Πέρα φυσικά από την αφρόκρεμα των καλλιτεχνών από Ευρώπη και Βόρεια Αμερική, το Athens Tattoo Convention έχει φιλοξενήσει σημαντικούς στο είδος τους tattoo artists από τη Χαβάη και την Ταϊλάνδη, έως την Κίνα, τη Βραζιλία, την Αργεντινή και τη Νέα Ζηλανδία
  • 4.200 Έλληνες καλλιτέχνες από όλη την Ελλάδα έχουν περάσει αθροιστικά σε αυτά τα 15 Athens Tattoo Conventions. Να τονίσουμε ότι το επίπεδο είναι πολύ υψηλό και υπάρχει εξειδίκευση σε πολλά διαφορετικά είδη.
  • 1.620 βραβεία έχουν δοθεί συνολικά όλα αυτά τα χρόνια. Μην ξεχνάμε ότι έχουμε πολλές κατηγορίες: μικρά και μεγάλα τατού, tribal, πορτραίτα κλπ.
  • 50.000 τατού έχουν χτυπηθεί με και χωρίς ραντεβού κατά τη διάρκεια των 15 αυτών διοργανώσεων και η φιλοδοξία είναι αυτό το νούμερο να διπλασιαστεί άμεσα!
  • Άπειροι τόνοι μελανιού έχουν «χυθεί» για να γίνουν αυτά τα 50.000 τατού
  • 400 καλλιτέχνες συμμετέχουν στη φετινή διοργάνωση από Ελλάδα και εξωτερικό.
  • 5.000 αστεράκια της δράσης STAR YOUR BODY έχουν χτυπηθεί μέχρι τώρα. Να σημειώσουμε ότι το Athens Tattoo Convention στηρίζει από την πρώτη μέρα της δημιουργίας του τον Οργανισμό Make A Wish. Μέσω της ενέργειας  STAR YOUR BODY, στην οποία ο επισκέπτης κάνει ένα τατού από επιλεγμένα σχέδια αστεριών, το 100% του αντιτίμου πάει στον οργανισμό και την πραγματοποίηση ευχών παιδιών που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες.
  • 600.000 επισκέπτες έχουν επισκεφτεί συνολικά αυτά τα χρόνια και τους ευχαριστούμε όλους μέσα από την καρδιά μας.

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024