Uefa Champions League: Οι ημιτελικοί παίζουν στο MEGA
Απόψε, Μίλαν – Ίντερ
Τα μεγάλα ντέρμπι της ημιτελικής φάσης του UEFA Champions League «παίζουν» ζωντανά στο MEGA απόψε, Τετάρτη 10 Μαΐου και την Τετάρτη 17 Μαΐου, στις 22:00.
Απόψε, Τετάρτη 10 Μαΐου, Μίλαν – Ίντερ έρχονται αντιμέτωπες στο «Derby della Madonnina» για μια θέση στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Η Μίλαν επέστρεψε στα ημιτελικά και βάζει στόχο το όγδοο τρόπαιο, ενώ η Ίντερ αφού ξεπέρασε το εμπόδιο της Μπενφίκα ψάχνει στο καυτό Μιλάνο το εισιτήριο του τελικού.
Την Τετάρτη 17 Μαΐου, θα απολαύσουμε τη συναρπαστική ρεβάνς Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης στο remake του περσινού ιστορικού θρίλερ στα ημιτελικά. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα με τον ασταμάτητο Χάαλαντ αντιμετωπίζει τους πρωταθλητές Ευρώπης στον δρόμο για την κατάκτηση του UEFA Champions League. Μετά το σφύριγμα της λήξης, εκτενές ρεπορτάζ για τις ομάδες που θα βρεθούν στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.
Τους αγώνες περιγράφουν ο Κώστας Βερνίκος και ο Αντώνης Κατσαρός. Τις εκπομπές παρουσιάζει ο Μένιος Σακελλαρόπουλος και σχολιάζει ο Αντώνης Καρπετόπουλος.

ΑΠΟΨΕ, ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΜΑΪΟΥ ΣΤΙΣ 22:00
ΜΙΛΑΝ – ΙΝΤΕΡ
ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΜΑΪΟΥ ΣΤΙΣ 22:00
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
#UCLMegaTV
- Έλεν Μπέρστιν: Χρυσός Λέοντας για το σύνολο της καριέρας της στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας
- Πώς επηρεάζει ο Ιούλιος την ερωτική ζωή μας;
- Ο Ρον Χάουαρντ «έτρεμε μέσα στην ντουλάπα» γιατί το ζωντανό κοινό τον άγχωνε
- Επίδομα αδείας: Τι προβλέπεται για την καταβολή του
- Συνταξιοδότηση: Αύξηση στα όρια ηλικίας από το 2030
- Αεροδρόμια: Κίνδυνος αφανισμού της Γενικής Αεροπορίας





