Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πυρά για ομοφοβία και ρατσισμό κατά του Σαμαρά - «Μετανάστες και ΛΟΑΤΚΙ+ διαλύουν την Ευρώπη»

Πυρά για ομοφοβία και ρατσισμό κατά του Σαμαρά – «Μετανάστες και ΛΟΑΤΚΙ+ διαλύουν την Ευρώπη»

Εντονες αντιδράσεις προκαλουν οι δηλώσεις Σαμαρά περί γονέα α και β, καταχρηστικό δικαιωματισμό και παράνομους μετανάστες.

Σε μια «ενωτική» για τη Νέα Δημοκρατία εκδήλωση, με αφορμή την Ημέρα της Ευρώπης, βρέθηκαν στο Ζάππειο ο νυν πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης και δύο πρώην: ο Κώστας Καραμανλής και ο Αντώνης Σαμαράς.

Ωστόσο, ο τελευταίος πέρα από τον ενωτικό του λόγο για τη Δεξιά σε Ελλάδα και Ευρώπη, προχώρησε σε ακροδεξιές τοποθετήσεις αναφορικά με το μεταναστευτικό και τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας.

Την ώρα που η ΝΔ υποστηρίζει την επέκταση του φράκτη στον Έβρο, ο πρώην πρωθυπουργός υποστήριξε ότι «οι παράνομοι απ’ έξω» έχουν δημιουργήσει πρόβλημα στην Ευρώπη.

Ο Αντώνης Σαμαράς υποστήριξε οι χώρες του ευρωπαϊκού νότου θα έπρεπε να δίνουν κίνητρα στους νέους για να κάνουν παιδιά. «Κι αντί να στηρίζουμε τους νέους μας να κάνουν παιδιά, προσπαθούμε να εισάγουμε παράνομους απ’ έξω! Πολλοί των οποίων αρνούνται να ενσωματωθούν. Όμως, κι αυτό διαλύει την Ευρώπη» συμπλήρωσε ο πρώην πρωθυπουργός, εκφράζοντας θέσεις που ενδεχομένως να ζήλευε και η ακροδεξιά ηγεσία της Ιταλίας.

Παράλληλα, ο κ. Σαμαράς τα «έβαλε» και με όσους δεν δέχονται το διαχωρισμό των φύλων όπως ορίζουν τα «δεξιά» πρότυπα με τα ομόφυλα ζευγάρια, «αντιγράφοντας» ομιλία του Ρώσου προέδρου, Βλαντίμιρ Πούτιν.

«Σήμερα υπάρχει και η λεγόμενη «αποδόμηση». Το woke culture. Κι όχι μόνο στην Ευρώπη. Στη Δύση γενικότερα. Δηλαδή το γκρέμισμα όσων συνιστούν την κοινή κληρονομιά μας. Όπως τα ιερά πρόσωπα της Μάνας και του Πατέρα, υποβιβάζονται σε απρόσωπους αριθμούς: «Γονέας 1 και Γονέας 2″. Αυτά δεν είναι Ευρώπη» συμπλήρωσε ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος υποστήριξε ότι «πιθηκίζουμε εισαγόμενες ανοησίες για το πόσα είναι τα φύλα».

«Στα χρόνια του Μεσαίωνα τσακώνονταν, για το «φύλο των αγγέλων». Σήμερα τσακωνόμαστε για το πόσα είναι τα «φύλα» των ανθρώπων. Είναι λάθος για τη Δύση αυτός ο καταχρηστικός δικαιωματισμός, που οδηγεί σε μια και ακατανόητη «νέα γλώσσα», πολιτικής ορθότητας» πρόσθεσε ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, δείχνοντας έτσι το πρόσωπο της «σκληρής Δεξιάς» απέναντι στα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ+.

Sports in

Άρης – Ολυμπιακός 1-1: Ο Ολυμπιακός μπορούσε, ο διαιτητής δεν ήθελε

«Χειρουργείο» του Ολυμπιακού στο Κλεάνθης Βικελίδης, με τον διαιτητή να σταματάει με το έτσι θέλω τους Ερυθρόλευκους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024