
Θρίλερ στη Στυλίδα: 70χρονη βρέθηκε νεκρή στη θαλάσσια περιοχή του Καραβόμυλου
Μυστήριο καλύπτει το θάνατο μια γυναίκας που βρέθηκε νεκρή στην Στυλίδα - Το πτώμα της εντόπισαν διερχόμενοι στη θαλάσσια περιοχή του Καραβόμυλου.
Τη σορό μιας γυναίκας εντόπισαν διερχόμενοι στη θαλάσσια περιοχή του Καραβομύλου Στυλίδας το πρωί της Τετάρτης .
Μετά το πρώτο σοκ, ειδοποίησαν τις Αρχές, για την ανάσυρση της και την ταυτοποίησή της.
Πρόκειται για κάτοικο της περιοχής
Στο σημείο μετέβησαν στελέχη του Λιμεναρχείου Στυλίδας, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε την άτυχη γυναίκα στο Κέντρο Υγείας Στυλίδας, όπου και αναγνωρίστηκε από τους οικείους της.
Σύμφωνα με το LamiaReport, πρόκειται για κάτοικο της περιοχής περίπου 70 ετών.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά περισσότερα στοιχεία πως η γυναίκα έπεσε στη θάλασσα κι εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα.
Την προανάκριση ανέλαβε το Λιμεναρχείο Στυλίδας, ενώ αναμένεται να παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
- LIVE: Λεβάντε – Σεβίλλη
- Κρήτη: Σοκαριστικό τροχαίο στον ΒΟΑΚ – Στο νοσοκομείο ένας σοβαρά τραυματίας
- Βενιζέλος κατά κυβέρνησης για την ανανέωση της θητείας των τριών ευρωπαίων εισαγγελέων
- Όταν όλα «δείχνουν» Μπαρτσελόνα
- Αναστολή φορολογικών και ασφαλιστικών υποχρεώσεων και απαλλαγή από δημοτικά τέλη για πληγέντες από τον αφθώδη πυρετό
- Παγκόσμιο Κύπελλο 2026: Πόσες πιθανότητες έχει να υπερασπιστεί τον τίτλο της η Αργεντινή


