Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ελένη Ζιώγα: «Σε υποχρεώνουν να κάνεις ριάλιτι, να εξευτελίσεις τον άλλο»

Ελένη Ζιώγα: «Σε υποχρεώνουν να κάνεις ριάλιτι, να εξευτελίσεις τον άλλο»

Η αγαπημένη ηθοποιός, στιχουργός και σεναριογράφος Ελένη Ζιώγα μίλησε για τις συνεργασίες της στον χώρο και τις προτάσεις που έχει κατά καιρούς δεχτεί.

Η γνωστή ηθοποιός, στιχουργός και σεναριογράφος Ελένη Ζιώγα βρέθηκε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και μίλησε για τις συνεργασίες της στον χώρο της μουσικής αλλά και τη μεγάλη της επιτυχία που κάποιοι στην αρχή σαμπόταραν.

Η Ελένη Ζιώγα αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό την εποχή που πρωταγωνιστούσε στο Alma Libre. «Υπήρχε ένα κωμικοτραγικό γεγονός. Είχαν τη μητέρα μου στο νοσοκομείο. Κάποια στιγμή είχε έναν ορό που τελείωσε. Και πήγα στις νοσηλεύτριες να τους ζητήσω να αλλάξουν ορό γιατί τελείωσε. Μου λέει μία από αυτές «αν μας πείτε τη συνέχεια και τι θα γίνει αύριο θα σας αλλάξουμε τον ορό». Ήταν εξωπραγματικό να το ακούς», σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Έχω γράψει 2-3 τραγούδια στον Γιάννη Πλούταρχο. Δε με νοιάζει τόσο το αν ταιριάζουν τα ακούσματά μου μαζί του αλλά το τι θα γίνουν μετά. Αν έρθει δηλαδή ένας τραγουδιστής με εξαιρετική φωνή και ένας πιο λαϊκός αλλά μετά πάει σε ένα τύπου σκυλάδικο, δεν θα ήταν και το καλύτερο για τα τραγούδια μου», σημείωσε χαρακτηριστικά η Ελένη Ζιώγα.

«Κάποιοι δεν πίστευαν στο Χωρίς Αναπνοή»

Σε ερώτηση για το αν υπάρχει κάποιο τραγούδι που έγραψε, έγινε μεγάλη επιτυχία αλλά στην αρχή αμφισβητήθηκε, η Ελένη Ζιώγα αναφέρθηκε σε ένα τραγούδι που είχε δώσει στον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

«Κάποιοι δεν πίστευαν στο Χωρίς Αναπνοή. Ο Μιχάλης το πίστευε, να το ξεκαθαρίσουμε αυτό. Άλλοι δεν το πίστευαν. Και μετά στη γενική πρόβα της Ολυμπιάδας ήταν νομίζω που το τραγούδησε ο Μιχάλης μπροστά σε 80.000 κόσμο και το τραγουδούσε όλο το γήπεδο μαζί. Εκείνη τη στιγμή σκέφτηκα την αμφισβήτηση και τη δικαίωση», εξομολογείται η Ελένη Ζιώγα.

«Είχα πρόταση και για επιτροπή talent show. Εκεί σε υποχρεώνουν να κάνεις ριάλιτι, να δημιουργήσεις ίντριγκα και να εξευτελίσεις τον άλλο που έχεις απέναντί σου. Εδώ καλά-καλά είμαι εναντίον των βραβείων», τονίζει σε άλλο σημείο η ηθοποιός και στιχουργός.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024