Πολυτελή οχήματα που κλάπηκαν στη Βρετανία βρέθηκαν στο αεροδρόμιο Μακεδονία
Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δύο Κύπριοι ηλικίας 34 και 47 ετών
Σε ιδιωτικό χώρο στάθμευσης του διεθνούς αερολιμένα «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης εντοπίστηκαν τέσσερα πολυτελή αυτοκίνητα για τα οποία είχε δηλωθεί κλοπή κατά τα έτη 2018-’19 από περιοχές της Μεγάλης Βρετανίας.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο Κυπρίων (34 και 47 ετών) που κατηγορούνται για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, αλλά και πλαστογραφία.
Για την εξιχνίαση της υπόθεσης προηγήθηκε συνεργασία των ελληνικών και βρετανικών αστυνομικών αρχών.
Τι βρέθηκε μέσα στα αυτοκίνητα
Στο εσωτερικό των οχημάτων βρέθηκαν αποκόμματα πληρωμής διοδίων από τη Γαλλία και την Ιταλία, ενώ σε ένα εξ αυτών είχαν τοποθετηθεί πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας.
Ήδη τρία από τα κλεμμένα αυτοκίνητα παραδόθηκαν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους, ενώ το τέταρτο φυλάσσεται για να να αποδοθεί κι αυτό στον ιδιοκτήτη του.
Σύμφωνα με το voria.gr, η συνολική αξία των αυτοκινήτων υπερβαίνει τις 200.000 ευρώ.
- Θύματα του γιατρού που καταδικάστηκε για «φακελάκι» αποκαλύπτουν – «Αυτός ο άνθρωπος δεν έχει εγκληματήσει μόνο μία φορά»
- Ο Τίμοθι Μπάσφιλντ παραπέμπεται επισήμως σε δίκη με τέσσερις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου
- Το διεθνές «ναυάγιο» των ΕΠΟ και ΚΕΔ στη διαιτησία
- Ο Έπσταϊν εκπαιδεύτηκε ως Ισραηλινός κατάσκοπος, αναφέρει έγγραφο του FBI
- Ρωσία: Σε κρίσιμη κατάσταση ο στρατηγός Βλαντίμιρ Αλεξέγιεφ μετά από πυροβολισμούς στη Μόσχα
- LIVE: Αστέρας Τρίπολης – Βόλος

