Πολυτελή οχήματα που κλάπηκαν στη Βρετανία βρέθηκαν στο αεροδρόμιο Μακεδονία
Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δύο Κύπριοι ηλικίας 34 και 47 ετών
Σε ιδιωτικό χώρο στάθμευσης του διεθνούς αερολιμένα «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης εντοπίστηκαν τέσσερα πολυτελή αυτοκίνητα για τα οποία είχε δηλωθεί κλοπή κατά τα έτη 2018-’19 από περιοχές της Μεγάλης Βρετανίας.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο Κυπρίων (34 και 47 ετών) που κατηγορούνται για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, αλλά και πλαστογραφία.
Για την εξιχνίαση της υπόθεσης προηγήθηκε συνεργασία των ελληνικών και βρετανικών αστυνομικών αρχών.
Τι βρέθηκε μέσα στα αυτοκίνητα
Στο εσωτερικό των οχημάτων βρέθηκαν αποκόμματα πληρωμής διοδίων από τη Γαλλία και την Ιταλία, ενώ σε ένα εξ αυτών είχαν τοποθετηθεί πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας.
Ήδη τρία από τα κλεμμένα αυτοκίνητα παραδόθηκαν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους, ενώ το τέταρτο φυλάσσεται για να να αποδοθεί κι αυτό στον ιδιοκτήτη του.
Σύμφωνα με το voria.gr, η συνολική αξία των αυτοκινήτων υπερβαίνει τις 200.000 ευρώ.
- Πόσοι εντάχθηκαν στο «Εξοικονομώ 2025» – Τι πρέπει να γνωρίζουν οι ωφελούμενοι
- Μπλόκα αγροτών: O χάρτης των κινητοποιήσεων σε όλη τη χώρα
- Χωρίς κόσμο θα διεξαχθεί το Ελιτζούρ Ράμλα – Ολυμπιακός
- Νέος Κόσμος: Συνελήφθη 49χρονος DJ για κατοχή και διακίνηση πλήθους διαφορετικών μορφών ναρκωτικών
- Κουτσούμπας: Η κυβέρνηση επιχειρεί μέσω διώξεων να αντιμετωπίσει τον ξεσηκωμό των αγροτών – Θα της γυρίσει μπούμερανγκ
- Παπασταύρου: Εκδήλωση ενδιαφέροντος από τις ΗΠΑ, για χρηματοδότηση ενεργειακών υποδομών της Ελλάδος



