Θρήνος για τον θάνατο της 15χρονης μαθήτριας στα Τρίκαλα – Τι λέει ο παππούς της για τη σπάνια ασθένεια
Σε σοκ η οικογένεια και οι φίλοι της 15χρονης μαθήτριας που κατέρρευσε σε νυχτερινό μαγαζί κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής.
Σε σοκ βρίσκονται οι συγγενείς και οι φίλοι της 15χρονης μαθήτριας από τον Βύρωνα, που πέθανε ενώ βρισκόταν σε σχολική εκδρομή στα Τρίκαλα με το σχολείο της.
Η ιατροδικαστής που πραγματοποίησε την νεκροψία-νεκροτομή στη σορό της άτυχης κοπέλας, εξετάζει το παθολογικό υπόβαθρο που δεδομένα υπήρχε και προσπαθεί να διαπιστώσει μέσα από τις εξετάσεις που πραγματοποιεί αν το θέμα υγείας που αντιμετώπιζε ήταν το αίτιο που προκάλεσε τις δύο ανακοπές.
«Δεν είχε κανέναν περιορισμό στην καθημερινότητα»
Οι συγγενείς της 15χρονης, μιλώντας στον Alpha, κάνουν λόγο για ένα «ασήμαντο» πρόβλημα υγείας το οποίο δεν είχε επιβάλλει κανέναν περιορισμό στο παιδί.
Μάλιστα, η κοπέλα έκανε χορό, πολεμικές τέχνες και ήταν ιδιαίτερα δραστήρια, όπως πολλά παιδιά της ηλικίας της, με τον συγγενή πλήρη κολποκοιλιακό αποκλεισμό να μην αποτελεί τροχοπέδη για την καθημερινότητά της.
«Έπεσε ξαφνικά από την καρέκλα»
«Ξαφνικά έπεσε το παιδί από την καρέκλα, του πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες ο γιατρός που συνόδευε τα παιδιά στην εκδρομή και ανάνηψε προσωρινά. Κλήθηκε το ΕΚΑΒ, ήρθε άμεσα και το παιδί μπήκε στο ασθενοφόρο μαζί με τον γιατρό. Στο νοσοκομείο δόθηκε τιτάνια μάχη από τους γιατρούς, οι οποίοι επί δύο-δυόμιση ώρες προσπαθούσαν να κάνουν ανάνηψη χωρίς να τα καταφέρουν» περιγράφει ο διευθυντής του σχολείου.
«Δεν ήταν τίποτα σπουδαίο το πρόβλημα υγείας της» – Τι λέει ο παππούς της
«Όλοι όσοι ενεπλάκησαν στην περίπτωση του παιδιού, φέρθηκαν άριστα. Δεν έχουμε παράπονο. Ήταν κάτι ελάχιστο αυτό που είχε, δεν ανέβαζε πολλούς σφυγμούς αλλά ήταν κάτι ανεπαίσθητο και επειδή έχουμε και γιατρό στην οικογένεια, ήταν τυχαίο γεγονός (ο θάνατός της). Έχουμε την εντύπωση ότι ήταν κάπως άσχετο.
Ο καλύτερος γιατρός που υπάρχει σήμερα έλεγε ότι δεν ήταν τίποτα σπουδαίο. Ήθελε να γίνει γιατρός, ήταν πολύ καλή μαθήτρια» λέει ο παππούς της.
Σε ερώτηση για το αν μπορεί να έγινε κάτι στο νυχτερινό μαγαζί που βρίσκονταν, η θεία του παιδιού λέει ότι ήταν «ένα συνεσταλμένο παιδί, που έπινε χυμό. Δεν μπορεί να έγινε κάτι».
- Βασίλης Κικίλιας: «Για εμάς η ασφάλεια είναι πάνω απ’ όλα – Πληρότητες έως και 100%»
- «Οι 12 Ένορκοι»: Για 12η χρονιά στο θέατρο Αλκμήνη
- «Πατριωτική» βενζίνη – Ο Τραμπ, το Ιράν και το μυστήριο του Freedom Fuel Network
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τρίτης
- Συντάξεις Αυγούστου – Σεπτεμβρίου: Οι ημερομηνίες πληρωμής
- Άσκηση: Γιατί αργούμε να δούμε αλλαγές;
- Στο τραπέζι παράταση της τριετής φοροαπαλλαγής για τα ενοίκια
- Marfin: Απολογούνται οι δύο 42χρονοι, αναμένεται η έκδοση της 46χρονης – Πού στρέφονται οι έρευνες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/usukhbayar-gankhuyag-m_MdXo-axyg-unsplash-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442