Μία αποτρόπαια υπόθεση ομαδικού βιασμού που διαπράχθηκε το βράδυ του Σαββάτου στον Τύρναβο απασχολεί τις αστυνομικές αρχές.
«Με βίασαν 4-5 άτομα»
Σύμφωνα με πληροφορίες του paidis.com, η 22χρονη κοπέλα, θύμα βιασμού, κατήγγειλε στην αστυνομία ότι φεύγοντας από το παζάρι του Τυρνάβου για να επιστρέψει στη Λάρισα, δέχθηκε επίθεση από 4 ή 5 άτομα τα οποία στη συνέχεια τη βίασαν.
Οι δράστες σύμφωνα με την κοπέλα είναι Έλληνες.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι αστυνομικοί αξιοποιώντας τόσο τη μαρτυρία της κοπέλας όσο και υλικό που έχουν στη διάθεσή τους προχώρησαν σε προσαγωγές υπόπτων και είναι πολύ πιθανό άμεσα να υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεση που χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα σοβαρή.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας