Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βασιλιάς Κάρολος: Όταν ο «χάρος» έκανε την εμφάνιση του

Βασιλιάς Κάρολος: Όταν ο «χάρος» έκανε την εμφάνιση του

Η μαυροφορεμένη φιγούρα που εμφανίστηκε στην στέψη του Καρόλου ξεσήκωσε το Twitter

Τελειωμό δεν έχουν τα παραλειπόμενα της στέψης του βασιλιά Καρόλου. Οι χρήστες του Twitter εντόπισαν μία μαυροφορεμένη φιγούρα με μανδύα στο φόντο της στέψης του βασιλιά. Την παρουσία αυτήν την παρομοίασαν με τον «Χάρο».

Πράγματι, αν προσέξει κανείς το παρακάτω βίντεο, θα παρατηρήσει ότι ξαφνικά εμφανίζεται ένα άτομο με μία κουκούλα, μία μαύρη ρόμπα και μία μακριά ράβδο που έμοιαζε πολύ με δρεπάνι. Η δε φιγούρα φαίνεται στο βίντεο να τρέχει μέσα στον καθεδρικό ναό.

Δείτε το βίντεο

Πώς αντέδρασε το Twitter

«Πρόσεξε κάποιος άλλος τον Grim Reaper στο Αββαείο του Γουέστμινστερ;» έγραψε ένα άτομο στο Twitter , συγκεντρώνοντας 2 εκατομμύρια προβολές. «Τον πρόσεξα! Ποιον ψάχνει;» ένας άλλος απάντησε.

«Βλέπει κανείς άλλος τον Grim Reaper να εμφανίζεται στη στέψη;» έγραψε ένα άλλο tweet , καθώς οι χρήστες ειρωνεύτηκαν ότι θα μπορούσε να είναι η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι, Μέγκαν Μαρκλ, μεταμφιεσμένη.

Ο  «θεριστής» συγκέντρωσε εκατομμύρια προβολές στο TikTok

Μάλιστα το βίντεο έφτασε και στο ΤikTok, όπου ένας θεατής από το σπίτι συγκέντρωσε εκατομμύρια προβολές στη γρήγορη εμφάνιση του «θεριστή».

«ΌΧΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑ», έγραφε εν μέρει η λεζάντα. «Η Νταϊάνα παίρνει την εκδίκησή της», είπε ένας άλλος χρήστης της πλατφόρμας.

@stxawbs NAH IT CANT JUST BE ME THAT SAW IT HELP FULL ON SIMS DEATH PERSON OMG #fyp #blowup #foryou #coronation #charles #kingcharles #run #funny #getthisviral #charlescoronation #6thmay2023 #6thmay ♬ son original – Netic.s it’s your choice

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024