Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Γυναίκα ισχυρίζεται ότι βγάζει έως και 5.000 δολάρια το μήνα ψάχνοντας στα... σκουπίδια

Γυναίκα ισχυρίζεται ότι βγάζει έως και 5.000 δολάρια το μήνα ψάχνοντας στα… σκουπίδια

Η ίδια δηλώνει πως το χόμπι της, της δίνει την απόλυτη ελευθερία

Η Veronica Taylor, 32 ετών, από την Πενσιλβάνια των ΗΠΑ μετέτρεψε το ψάξιμο στα σκουπίδια σε μία κερδοφόρα επιχείρηση η οποία όπως ισχυρίζεται η ίδια της αποφέρει έως και 5.000 δολάρια το μήνα.

Η Taylor συνεργάστηκε με τη φίλη της Liz Wilson, 38 ετών, για να πουλήσουν τα ευρήματά τους στην εφαρμογή δημοπρασιών WhatNot και σε δημοπρασίες που μεταδίδονται ζωντανά.

«Είναι πραγματικά σαν ένα κυνήγι θησαυρού στην πραγματική ζωή… είναι φανταστικό!», δήλωσε η Taylor στο πρακτορείο ειδήσεων SWNS.

Οι δύο γυναίκες άρχισαν την περισυλλογή στα σκουπίδια τον Ιούνιο του 2022.

Το χόμπι έγινε δουλειά

Αρχικά, η Taylor δήλωσε ότι ήταν «απλώς ένα χόμπι», βρίσκοντας την ασυνήθιστη δραστηριότητα «τόσο διασκεδαστική». Μέχρι τον Φεβρουάριο του 2023, η δουλειά της είχε γίνει πλήρους απασχόλησης, είπε.

Μεταξύ των ευρημάτων της Taylor ήταν ένα πορτοφόλι Louis Vuitton και παπούτσια σχεδιαστών, όπως είπε στο πρακτορείο ειδήσεων. Δωρίζει τα περισσότερα τρόφιμα και προϊόντα υγιεινής σε φιλανθρωπικά ιδρύματα, συνέχισε.

«Δεν έχεις ιδέα τι θα βρεις», δήλωσε στο SWNS. «Και μπορώ να κάνω παρέα με την καλύτερή μου φίλη και να βγάζω τα προς το ζην βρίσκοντας πράγματα» πρόσθεσε.

Η Taylor μοιράζεται τις πωλήσεις με τη Wilson και ισχυρίστηκε ότι βγάζει εισόδημα πλήρους απασχόλησης από την «κατάδυση» σε κάδους απορριμμάτων.

«Θέλω να πω ότι βγάζουμε 4.000 με 5.000 δολάρια τον μήνα. Σίγουρα δεν αξίζει τον κόπο να κάνουμε μια πραγματική δουλειά», ανέφερε, αποκαλύπτοντας ότι δεν πρόκειται ποτέ να επιστρέψει στην εργασία της. Η ρακοσυλλογή, είπε η Taylor, «σου δίνει τόση ελευθερία».

Οι δύο φίλες ταξιδεύουν τώρα από πόλη σε πόλη, εξερευνώντας κάδους απορριμμάτων σε «γειτονιές πλούσιων ανθρώπων» και σε καταστήματα μεταχειρισμένων ειδών, όπως είπαν.

«Βρίσκουμε Louis Vuitton, Michael Kors», είπε η Taylor. «Αυτά είναι σε καταστήματα μεταχειρισμένων ειδών. Σκεφτήκαμε: ‘Αποκλείεται αυτό να ήταν σε κάδο απορριμμάτων’».

Οι Taylor και Wilson είπαν ότι «υποθέτουν ότι πρόκειται για ηλικιωμένους ανθρώπους που εργάζονται στα καταστήματα, οι οποίοι δεν γνωρίζουν πολλά για τις μάρκες και τα πετούν».

Και συνέχισε: «Είναι πραγματικά σαν να βρίσκεσαι σε διακοπές όλη την ώρα. Στα τυπικά μέρη στα οποία τα πάμε πολύ καλά πηγαίνουμε κάθε βράδυ -από τις 10 μ.μ. έως τις 3 π.μ., συνήθως».

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχει γίνει η μισή δουλειά»

Απόλυτα ψύχραιμος ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024