Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Θύμα ρατσιστικής επίθεσης ο Σον

Θύμα ρατσιστικής επίθεσης ο Σον

Για άλλη μια φορά ο Σον Χεούνγκ Μιν της Τότεναμ έπεσε θύμα ρατσιστικής επίθεσης κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης των «σπηρουνιών» με την Κρίσταλ Πάλας.

Η Τότεναμ και η Κρίσταλ Πάλας συνεργάζονται με τη Μητροπολιτική Αστυνομία για να διερευνήσουν τη ρατσιστική επίθεση στον Σον Χέουνγκ-Μιν, σύμφωνα με ανακοίνωση και των δύο συλλόγων.

Έχει κυκλοφορήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα βίντεο που δείχνει έναν οπαδό στο στάδιο της Τότεναμ να κάνει ρατσιστική χειρονομία προς τον Νοτιοκορεάτη επιθετικό την ώρα που περνούσε δίπλα από τον χώρο που ήταν συγκεντρωμένοι οι οπαδοί της Κρίσταλ Πάλας, μετά την αλλαγή στη χθεσινή νίκη της Τότεναμ με 1-0.

«Γνωρίζουμε για ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο σχετικά με ένα άτομο που φαίνεται να κάνει ρατσιστικές χειρονομίες προς τον Χέουνγκ-Μιν Σον.

Έχουν μοιραστεί στοιχεία στην αστυνομία κι όταν εντοπιστεί θα αντιμετωπίσει απαγόρευση εισόδου. Δεν θα ανεχτούμε τέτοια συμπεριφορά στο σύλλογό μας», ανέφερε η Πάλας σε ανακοίνωσή της.

Ο Σον δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που πέφτει θύμα ρατσιστικών επιθέσεων. Συγκεκριμένα πέρυσι, η Τσέλσι απαγόρευσε την επ’ αόριστον είσοδο σε κάτοχο εισιτηρίου διαρκείας.

«Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να διασφαλίσουμε ότι εάν κριθεί ένοχος, το άτομο θα λάβει την ισχυρότερη δυνατή ποινή», δήλωσε η Τότεναμ που φαίνεται αποφασισμένη να μην αφήσει το θέμα να ξεχαστεί χωρίς να επιβληθούν οι κατάλληλες ποινές στον δράστη της επίθεσης αυτής.

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024