Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Με τα… τρίτα η Ρεάλ στην ACB ενόψει Παρτιζάν

Με τα… τρίτα η Ρεάλ στην ACB ενόψει Παρτιζάν

Η Ρεάλ Μαδρίτης αγωνίζεται κόντρα στη Μάλαγα χωρίς 7 βασικούς έχοντας ρίξει όλο το βάρος της προετοιμασίας στο Game 5 της Euroleague κόντρα στην Παρτιζάν.

Η Ρεάλ ετοιμάζεται να γράψει ιστορία στη Euroleague. Βρέθηκε να χάνει με 2-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague κόντρα στην εξαιρετική Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και κατάφερε λόγω των αγωνιστικών αλλά και εξωαγωνιστικών επιδόσεών της να κάνει την πλήρη ανατροπή φέρνοντας τη σειρά στο 2-2.

Μετά από τις δύο τεράστιες νίκες της επί των Σέρβων στο Βελιγράδι, την ερχόμενη Τετάρτη (10/5 και ώρα 22:00) παίζεται το τελευταίο παιχνίδι στην Μαδρίτη. Εκεί η Ρεάλ ετοιμάζεται να γράψει ιστορία καθώς δεν έχει περάσει άλλη ομάδα στο Final 4 όταν είναι πίσω με 2-0 στις νίκες.

Ενδιάμεσα η Ρεάλ παίζει και για τη Liga ACB κόντρα στη Μάλαγα, με τον Τσους Ματέο να αφήνει εκτός ομάδας τους Ταβάρες, Φερνάντεθ, Ροντρίγκεθ, Χάνγκα και Χεζόνια, συν τους τραυματισμένους Ντεκ και Πουαριέ!

Μάλιστα για να συμπληρωθεί η αποστολή των Μαδριλένων, ο Τσους Ματέο περιέλαβε στην ομάδα και τρεις έφηβους, τους Ισμαήλα Ντιανέ (16 ετων), Ούγκο Γκονζάλεθ (17 ετών) και Ιγκόρ Ντεμίν (17 ετών).

Sports in

«Μονόδρομος» το VAR και στο μπάσκετ – Εφαρμογή στο τελευταίο κρίσιμο δίλεπτο και για όλες τις αποφάσεις

Μια είναι η λύση για να μπει τέλος σε «εμετικές» διαιτησίες, όπως αυτή που είδαμε στο Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα το βράδυ της Τρίτης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024