Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δεν πίστευε στον θεό πριν... πεθάνει - Επανήλθε στη ζωή και ισχυρίζεται ότι είδε τον Χίτλερ στην κόλαση

Δεν πίστευε στον θεό πριν… πεθάνει – Επανήλθε στη ζωή και ισχυρίζεται ότι είδε τον Χίτλερ στην κόλαση

Αφού συνάντησε τα «κολασμένα πλάσματα», ο Bryan ισχυρίστηκε ότι δεν είδε κανέναν άλλο από τον Αδόλφο Χίτλερ κάτω στην κόλαση.

Τα είδε κυριολεκτικά όλα ένας άντρας, ο οποίος έπαθε δηλητηρίασε αφού ήπιε «δηλητηριασμένο νερό» και έπαθε χολέρα.

Όπως αποκάλυψε ο Bryan Melvin, που δήλωνε μαχητικός άθεος, δήλωσε ότι πριν επιστρέψει στη ζωή συνάντησε τον Αδόλφο Χίτλερ να καίγεται στην κόλαση ενώ ένιωθε ένιωσε τον εαυτό του να σβήνει μέσα από ένα «μαύρο κενό».

Περιέγραψε ότι αιωρούνταν πάνω από το ίδιο του το σώμα κοντά στο ταβάνι του δωματίου στο οποίο βρισκόταν πριν ανέβει προς ένα φως όπου, όπως είπε, άκουγε «όμορφη, βαθιά μουσική».

Στη συνέχεια, ο Melvin είπε ότι κατέληξε πρόσωπο με πρόσωπο με τον Ιησού Χριστό, ο οποίος του είπε ότι δεν του άξιζε ο παράδεισος και αντ’ αυτού τον έστειλε στην κόλαση.

«Έμοιαζαν όλα νεκρά»

Μόλις κατέβηκε εκεί κάτω, είδε λίγο πολύ το μοναδικό άτομο στην ιστορία που μπορείς να εγγυηθείς 100% ότι σίγουρα θα υπέφερε φρικτά στην κόλαση, αν υπήρχε τέτοιο μέρος. Μόλις κατέβηκε στην κόλαση είπε ότι «μύριζε απαίσια» και ότι «έκανε πολύ ζέστη», ενώ γύρω του «τα πράγματα έμοιαζαν νεκρά» με ένα σωρό ανθρώπους που γνώριζε να εμφανίζονται για να τον καλωσορίσουν πριν «αλλάξουν και μεταμορφωθούν σε ένα άλλο πρόσωπο με μάτια αλιγάτορα».

Αφού συνάντησε τα «κολασμένα πλάσματα», ο Bryan ισχυρίστηκε ότι δεν είδε κανέναν άλλο από τον Αδόλφο Χίτλερ κάτω στην κόλαση, και όπως θα περίμενε κανείς ο Χίτλερ ήταν στο τέλος μιας τρομερής τιμωρίας για όλα τα απαίσια πράγματα που είχε κάνει.

Είπε συγκεκριμένα: «Το άτομο που είδα ήταν ο Αδόλφος Χίτλερ. Βρισκόταν μέσα σε έναν πύρινο κλίβανο, όπως το Άουσβιτς, όπου έβαζαν τα πτώματα και τα έκαιγαν. Περνούσε αυτό που πέρασε κάθε θύμα, από τη σύλληψή του, από την άφιξή του, από το γδύσιμό του μέχρι το σημείο όπου γινόταν η αεριοποίησή του. Κάθε ένας και κάθε πράγμα, άντρας, γυναίκα και παιδί. Αυτό είδα. Δεν είχε αναμορφωθεί. Γινόταν όλο και πιο τρελός». Μόλις επέστρεψε στη χώρα των ζωντανών, ο Bryan είπε ότι είχε προσηλυτιστεί πλήρως στον χριστιανισμό».

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024