Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΗΠΑ: Ιερέας ισχυρίζεται ότι επισκέφτηκε την κόλαση και βασανίστηκε από δαίμονες

ΗΠΑ: Ιερέας ισχυρίζεται ότι επισκέφτηκε την κόλαση και βασανίστηκε από δαίμονες

«Νόμιζα ότι θα πήγαινα στον παράδεισο, γιατί πίστευα ότι είχα κάνει τόσο καλό σε αυτή τη ζωή και είχα βοηθήσει τόσους πολλούς ανθρώπους», είπε.

Ο Gerald Johnson, ένας ιερέας στις ΗΠΑ, ισχυρίζεται ότι το 2016 πέθανε για λίγα λεπτά και επισκέφθηκε την κόλαση. Όπως λέει σε βίντεο στο Tik Tok, βασανίστηκε από δαίμονες που του τραγουδούσαν το «Umbrella» της Rihanna και το «Don’t Worry Be Happy» του Bobby McFerrin.

Ο ιερέας είπε μάλιστα ότι περίμενε να ανέβει στον παράδεισο, επειδή είχε κάνει καλά πράγματα στην ζωή του.Όμως αντί γι’ αυτό βρέθηκε στα έγκατα της Γης. Αντηχώντας μέσα από τις πύλες της κόλασης είπε ότι άκουσε δαίμονες να τραγουδούν το «Umbrella» και το «Don’t Worry Be Happy» του Bobby McFerrin.

Εκτός από τα σατανιστικά τραγούδια είπε, ότι είδε έναν άνθρωπο καμένο από την κορυφή ως τα νύχια να περπατάει στα τέσσερα.

«Νόμιζα ότι θα πήγαινα στον παράδεισο, γιατί πίστευα ότι είχα κάνει τόσο καλό σε αυτή τη ζωή και είχα βοηθήσει τόσους πολλούς ανθρώπους», είπε. «Πήγα κυριολεκτικά στο κέντρο της Γης. Εκεί είναι η κόλαση. Αφού μπήκα στα πύρινα βάθη, ήρθα αντιμέτωπος με σκληρές τιμωρίες», συμπλήρωσε ο ιερέας.

«Υπήρχε ένα τμήμα στην Κόλαση όπου έπαιζε μουσική», είπε ο Gerald. «Ήταν η ίδια μουσική που ακούμε και στη Γη. Εκεί κάτω κάθε στίχος σε κάθε τραγούδι είναι για να σε βασανίσει ως προς το γεγονός ότι δεν λάτρεψες τον Θεό μέσω της μουσικής όταν ήσουν στη Γη».

@geraldajohnson1 My experience when I saw hell in February 2016. I’ll never be the same after that. #hell #jesus #unforgiveness #forgive #godsaid #encouragement #geraldajohnson #jesuslovesyou #moveforward ♬ original sound – Gerald Johnson

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024