Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Νεύρα εντός και εκτός πίστας

Νεύρα εντός και εκτός πίστας

Τελευταίο επεισόδιο αυτό ανάμεσα στον Τζορτζ Ράσελ και τον Φερστάπεν που αποκάλεσε τον πιλότο της Mercedes... πριγκίπισσα Τζορτζ.

Τα νεύρα, οι αψιμαχίες και οι ατέρμονοι τσακωμοί φαίνεται ότι επέστρεψαν στον χώρο της Formula 1. Τελευταίο επεισόδιο αυτό ανάμεσα στον Τζορτζ Ράσελ και τον Φερστάπεν που αποκάλεσε τον πιλότο της Mercedes… πριγκίπισσα Τζορτζ.

Αφορμή η σύγκρουση που είχαν στο Sprint στο Μπακού, όπου ο Ράσελ χτύπησε το μονοθέσιο του πρωταθλητή. Αυτό εκνεύρισε τον Φερστάπεν – που δεν θέλει και πολύ για να ανεβάσει τους τόνους και μίλησε με απαξιωτικά λόγια για τον Ράσελ.

Πάντως η βωμολοχία είναι το δεύτερο ταλέντο του Φερστάπεν, που στο παρελθόν τα έχει βάλει ουκ ολίγες φορές και με τον Χάμιλτον. Πριν από λίγες ημέρες τα έβαλε και με τους θεσμούς της FIA εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του για τους αγώνες Sprint.

Ο Ολλανδός έχει αναφέρει έντονα την αντίθεση του για τα μικρά γκραν πρι: «Δεν είμαι φανατικός των Sprint και δεν μπορούν να πειραματίζονται κάθε λίγο με τους κανόνες» ανέφερε ο 25χρονος πρωταθλητής.

Ο… παλαίμαχος πιλότος Ραλφ Σουμάχερ, δεν άφησε ασχολίαστη τη δήλωσή του επισημαίνοντας ότι «αν δεν του αρέσει, μπορεί να τα μαζέψει και να φύγει». O Μάιος θα είναι ένας δύσκολος και καθοριστικός μήνας που θα ξεκαθαρίσει και το τοπίο ανάμεσα στους διεκδικητές.

Οι ομάδες μετά το Μαϊάμι θα… πεταχθούν στις 21 Μαΐου στη θρυλική Ιμολα, ενώ ο τελευταίος μήνας της άνοιξης θα κλείσει με το εντυπωσιακό Μόντε Κάρλο. Πλούσιο πρόγραμμα χωρίς ανάσα…

Sports in

Καρεμπέ: «Δύο στα δύο! Ολυμπιακός και Ρεάλ Μαδρίτης»

Ο Κριστιάν Καρεμπέ μίλησε για τους τελικούς Champions League και Conference, όπου μετέχουν η Ρεάλ Μαδρίτης και ο Ολυμπιακός, αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024