
ΣΥΡΙΖΑ: Άγνωστοι τοποθέτησαν κρεμάλες στο εκλογικό κέντρο της Κορίνθου
Τι αναφέρει η ανακοίνωση της τοπικής Νομαρχιακής.
Κρεμάλες έβαλαν άγνωστοι στο εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ στην Κόρινθο, προκαλώντας την οργή της τοπικής Νομαρχιακής.
Συγκεκριμένα, τα σχοινιά τοποθετήθηκαν πάνω στο πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα αλλά και των υποψηφίων βουλευτών του κόμματος.
Στη σχετική ανακοίνωση τονίζεται ότι «ο δημοκρατικός κόσμος της Κορινθίας θα σταθεί ανάχωμα στην τρομοκρατία από όπου κι αν προέρχεται» ενώ παράλληλα υπογραμμίζεται ότι «το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω».
Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ – Κορίνθου
Το σύστημα διαπλοκής και αδιαφάνειας που έχει στηθεί 4 χρόνια τώρα, δεν μπορεί να δεχτεί ότι έχει ημερομηνία λήξεως στις 21 Μάη.
Προσπαθεί με όλους τους τρόπους να χτυπήσει τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.
Επιστράτευσε τα ακροδεξιά κατακάθια να χτυπήσουν το εκλογικό μας κέντρο. Τη “βίλα” μας.
Τους διαμηνύουμε ότι η προσπάθειά τους έχει ήδη αποτύχει. Ο δημοκρατικός κόσμος της Κορινθίας θα σταθεί ανάχωμα στην τρομοκρατία από όπου κι αν προέρχεται.
ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ.
Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Κορινθίας
- O Γκουαρδιόλα υποστηρίζει… Ελβετία στον τελικό του Μουντιάλ
- Πάρος: Οργή με βίντεο που δείχνει σερβιτόρο να γεμίζει ποτήρια πελατών μέσα στη θάλασσα
- Πέθανε η Νάκυ Αγάθου, μία από τις πρώτες παρουσιάστριες της ΕΡΤ
- Έτοιμος ο κορμός των μέτρων της ΔΕΘ – Τι ετοιμάζεται
- Νίκος Καρούζος: «Κι έτσι δεν έγινα δημοσιογράφος…»
- Γιώργος Παπανδρέου για τη δήλωση Σέρβας υπουργού για το Κόσοβο: Η εθνοκάθαρση δεν είναι πολιτική επιλογή

