
Λιποθύμησε και τρία άτομα που έσπευσαν να τον… βοηθήσουν τον λήστεψαν
Τι συνέβη
Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στη Θεσσαλονίκη, όταν δύο άνδρες και μία γυναίκα έκλεψαν έναν 59χρονο ενώ ήταν λιπόθυμος.
Συγκεκριμένα, ένας άνδρας 59 ετών την ώρα που βρισκόταν στην Πλατεία Αριστοτέλους ένιωσε αδιάθετος και λιποθύμησε.
Τότε, δύο άνδρες και μία γυναίκα έσπευσαν να τον βοηθήσουν αλλά του έκλεψαν το πορτοφόλι.
Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες, ηλικίας 24, 42 και 40 ετών, συνελήφθησαν όταν προσπάθησαν να προβούν σε ανάληψη χρηματικού ποσού με τις τραπεζικές κάρτες που περιέχονταν στο πορτοφόλι.
Οι συλλήψεις έγιναν κατά τη διάρκεια περιπολιών των αστυνομικών των Διευθύνσεων Ασφάλειας, Αστυνομίας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης.
- Πυρκαγιές στην Ισπανία: Για δραματική κατάσταση κάνει λόγο ο Σάντεθ – Η Ελλάδα στέλνει δύο Καναντέρ
- Προχωρούν οι εργασίες κατασκευής της νέας μεταλλικής πεζογέφυρας στην οδό Καλλιθέας
- «Βάλτε κόκκινο κουμπί» – Aνησυχία στις ΗΠΑ μετά την κυβερνοεπίθεση από αυτόνομο σύστημα της OpenAI
- Συμπληρωματικά αγαθά ή άσπονδοι φίλοι;
- Aντιπλημμυρική θωράκιση του Δήμου Αγίου Δημητρίου
- Πως ο Λανουά έβαλε τη διαιτησία στον αυτόματο πιλότο – Τα ίδια και τα ίδια

