Αθήνα: Νεκρό άτομο εντοπίστηκε κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς σε εγκαταλελειμμένο κτίριο
Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική εξαιτίας πυρκαγιάς σ' εγκαταλελειμμένο κτίριο στο κέντρο της Αθήνας, όπου εντοπίστηκε άτομο χωρίς τις αισθήσεις του.
Ατομο εντοπίστηκε νεκρό κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στο κέντρο της Αθήνας (φωτογραφία αρχείου, επάνω, από Eurokinissi).
Συναγερμός
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η υπηρεσία ενημερώθηκε στις 04.30 σήμερα Σάββατο για πυρκαγιά σε κτίριο επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου 68, στο Μεταξουργείο.
Αμέσως σήμανε συναγερμός και δύναμη με 10 πυροσβέστες και 3 οχήματα έσπευσε στο σημείο και ρίχτηκε στη μάχη της κατάσβεσης.
Στη διάρκειά της οι πυροσβέστες εντόπισαν άτομο χωρίς τις αισθήσεις του και το ανέσυραν από το φλεγόμενο κτίριο.
Χωρίς αισθήσεις εντοπίστηκε άτομο αγνώστων στοιχείων κατά τη διάρκεια κατάσβεσης #πυρκαγιάς σε εγκαταλελειμμένο κτίριο επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Αθήνα. Επιχειρούν 10 #πυροσβέστες με 3 οχήματα.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.