Το υπερπολυτελές διαμέρισμα του Τσιμίκα στις Σέρρες – Δείτε εικόνες
Μια ολοκαίνουρια κατοικία στις Σέρρες μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να αποκτήσει ο άσος της Λίβερπουλ Κώστας Τσιμίκας.
Ο άσος της Λίβερπουλ, Κώστας Τσιμίκας μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να αποκτήσει μία ολοκαίνουρια κατοικία στις Σέρρες. Ένα μίνιμαλ διαμέρισμα, πολύ λειτουργικό και σύγχρονο φυσικά όπως το ονειρεύεται ο ίδιος ο μπακ της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ.
Στις παρακάτω που εξασφάλισε το Voria.gr μπορείτε να πάρετε μία γεύση από την καινούρια κατοικία του Τσίμι που βρίσκεται υπό κατασκευή:

Ο Greek Scouser, όπως τον αποκαλούν οι φίλαθλοι της Λίβερπουλ, -δεν ξεχνά τον τόπο καταγωγής του, τις Σέρρες, που επισκέπτεται όταν του το επιτρέπεται από τις αθλητικές του υποχρεώσεις- αποφάσισε να δημιουργήσει το δικό του… καταφύγιο, που έχει ως βάση της τα σκούρα χρώματα.

Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στον φωτισμό του διαμερίσματος, καθώς εκτός από τα επιδαπέδια και κρεμαστά φωτιστικά υπάρχει έντονη η παρουσία του κρυφού φωτισμού, που δημιουργεί μία αίσθηση ζεστασιάς. Βασικά υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι το μάρμαρο, η πέτρα που τοποθετήθηκε σε επιλεγμένα σημεία της κατοικίας, αλλά και το σκούρο ξύλο.

Φως, υλικά, χρώματα, όλα λειτουργούν καθοριστικά ώστε να δημιουργηθεί ένα μοντέρνο, αλλά συνάμα διαχρονικό διαμέρισμα..

Το διαμέρισμα του Κώστα Τσιμίκα θα διαθέτει σαλοκουζίνα, master bedroom που συνοδεύεται από dressing room και δική του τουαλέτα, δεύτερη κρεβατοκάμαρα, η οποία λειτουργεί ως ξενώνας, μία ακόμη τουαλέτα και άλλους διάφορους βοηθητικούς χώρους.
Πηγή: Voria.gr
- Το πανόραμα του Μουντιάλ: Όλες οι διασταυρώσεις και τα δύο πρώτα ζευγάρια των προημιτελικών
- Τραγική κατάληξη για τον Ρίβας: Ο γνωστός βολεϊμπολίστας και η οικογένειά του θύματα των σεισμών στη Βενεζουέλα!
- Λαρεντζάκης: «Ο κόσμος πάντα αγκαλιάζει την Εθνική, τους απογοητεύσαμε»
- Μεξικό – Αγγλία 2-3: Μπέλινγκχαμ και Κέιν έστειλαν τα «λιοντάρια» στα προημιτελικά μετά από «τρελή» ματσάρα!
- Έντονη κριτική στη Βραζιλία για τον αποκλεισμό από τη Νορβηγία: «Συντριβή από τον Χάαλαντ – Μια παθητική Σελεσάο»
- Μεξικό – Αγγλία: Τρία γκολ σε έξι λεπτά και 2-1 τα «Τρία Λιοντάρια» στο πρώτο ημίχρονο (vids)
- Συγκλονιστικές στιγμές: Ο Νεϊμάρ αποχαιρέτησε την εθνική Βραζιλίας με δάκρυα (vid)
- Με «καπετάνιο» Χάαλαντ: Οι Νορβηγοί έκαναν… κουπί μετά την ιστορική πρόκριση επί της Βραζιλίας (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/by-xoce-McV40W0W3Nw-unsplash-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442