Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι 5 καλύτεροι προορισμοί για φθηνές διακοπές. Προσέξτε τον προϋπολογισμό σας

Οι 5 καλύτεροι προορισμοί για φθηνές διακοπές. Προσέξτε τον προϋπολογισμό σας

Το μπάτζετ είναι ένα από τα σημαντικότερα κριτήρια των επίδοξων τουριστών

Αναζητώντας τον επόμενο προορισμό διακοπών μας, είναι λογικό να θέλουμε να ξοδέψουμε ρεαλιστικά ποσά και να ξεφύγουμε από την καθημερινότητά μας χωρίς να… πονέσει η τσέπη μας. Αυτό αφορά τόσο μία ολιγοήμερη εκδρομή σε μία πόλη, όσο και διακοπές σε τουριστικά θέρετρα ή προορισμούς.

Πώς θα βρω οικονομικά εισιτήρια;

Χάρη στην πρόοδο της τεχνολογίας και του διαδικτύου, είναι πλέον στη διάθεσή μας ταξιδιωτικές πλατφόρμες όπως η eSky.gr, μία ιστοσελίδα που μπορεί να μας βοηθήσει να οργανώσουμε τις διακοπές μας βρίσκοντας φθηνά εισιτήρια και κάνοντας σημαντική οικονομία. Η καλή οργάνωση είναι απαραίτητη για να μπορέσουμε να απολαύσουμε τις διακοπές μας χωρίς μεγάλα, αλλά και περιττά σε πολλές περιπτώσεις, έξοδα. Υπάρχουν μερικοί πολύ απλοί τρόποι για να το καταφέρουμε και να έχουμε περισσότερα χρήματα για να ξοδέψουμε κατά τις διακοπές μας, γλιτώνοντας από τα αεροπορικά εισιτήρια. Το πιο σημαντικό είναι να κλείσουμε τα εισιτήριά μας νωρίς. Αν οργανώσουμε ένα καλό πλάνο και αγοράσουμε τα εισιτήριά μας νωρίς, μπορούμε να εξοικονομήσουμε μέχρι και 30% στο κόστος μεταφοράς μας.

Ακόμη, συχνά οι αεροπορικές εταιρείες προχωρούν σε προσφορές εισιτηρίων προς συγκεκριμένους προορισμούς. Παρακολουθώντας αυτά τα Deals είναι πολύ πιθανό να βρούμε ανταγωνιστικές τιμές που χαμηλώνουν αρκετά το συνολικό κόστος των διακοπών μας.

Παράλληλα, είναι αρκετά σημαντικό να είμαστε ευέλικτοι σε ότι αφορά τις ημερομηνίες. Η eSky μας επιτρέπει να αναζητήσουμε εισιτήρια σε ένα εύρος ημερομηνιών, ώστε να καθορίσουμε το πρόγραμμά μας με βάση τις τιμές των εισιτηρίων, που συχνά έχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους από μέρα σε μέρα.

Οι καλύτεροι προορισμοί για φθηνές διακοπές

Το Μπάρι είναι μία γραφική πόλη της Ιταλίας, ένας κορυφαίος προορισμός τόσο για οικογένειες, όσο και για ζευγάρια ή παρέες που αναζητούν περιοχή για οικονομικές διακοπές. Ο καλός καιρός είναι εξασφαλισμένος από την άνοιξη μέχρι το φθινόπωρο, ενώ η αρχιτεκτονική εντυπωσιάζει τους επισκέπτες. Μπορείτε να βρείτε φθηνές πτήσεις προς Μπάρι στην κατηγορία “Προσφορές” στο eSky.gr.

Αναζητώντας προορισμούς διακοπών στην Ιταλία, η Σικελία είναι απίθανο να μην ανταποκριθεί στην ανάγκη σας για χαλαρωτικές και ευχάριστες διακοπές. Το μεγαλύτερο νησί του Μεσογείου προσφέρει ποικιλία επιλογών, από πραγματική dolce vita, μέχρι πιο ανέμελες καταστάσεις. Πρόκειται για μία περιοχή με αρκετές πόλεις και χωριά με πλούσιο ιστορικό και πολιτισμικό χαρακτήρα για να εξερευνήσετε, αλλά και πλήθος από παραλίες με καταγάλανα νερά για να περάσετε ξέγνοιαστες στιγμές. Μόνο μία τρίωρη πτήση σας χωρίζει από τη μοναδική ομορφιά και τα εντυπωσιακά τοπία, τα ποιοτικά φρούτα και λοιπά εδέσματα, έναν πολύχρωμο και συναρπαστικό κόσμο εμπειριών. Με μία απλή αναζήτηση στην ενότητα των προσφορών του eSky.gr μπορείτε να βρείτε εισιτήρια για Σικελία σε πολύ χαμηλές τιμές.

Η επιλογή του Αλικάντε στην Ισπανία μπορεί να ικανοποιήσει τόσο οικογένειες, όσο και ζευγάρια που αναζητούν μία περιοχή με ζεστό, ηλιόλουστο καιρό. Μπορείτε να δοκιμάσετε εξαιρετικά πιάτα της ισπανικής κουζίνας, όπως την παέγια και τις συνταγές με θαλασσινά, ενώ οι παραλίες με τη χρυσή άμμο σίγουρα θα σας ικανοποιήσουν. Κάντε κλικ στο κουμπί “Προσφορές” στην ιστοσελίδα του eSky.gr για να βρείτε οικονομικά εισιτήρια προς το Αλικάντε.

Η Ισπανία έχει αρκετές ακόμη επιλογές να σας προσφέρει, όπως είναι οι πόλεις Βαλένθια και Μάλαγα. Πρόκειται για προορισμούς που δεν πρέπει να χάσετε, αφού προσφέρουν ένα πλήρες πακέτο εμπειρίας στη χώρα της Ιβηρικής χερσονήσου. Ποιοτική ισπανική κουζίνα με ιδιαίτερες γεύσεις και πολλά ενδιαφέροντα αξιοθέατα στο εσωτερικό των πόλεων. Παράλληλα, οι παραλίες μπορούν να σας προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης κάτω από τον καυτό μεσογειακό ήλιο. Αναζητήστε, φθηνές πτήσεις για Βαλένθια από την ενότητα “Προσφορές” του eSky.gr

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024