Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τροχαίο στην Αίγινα: Με κακώσεις στον θώρακα η μία μαθήτρια – Συνελήφθησαν οι δύο οδηγοί των πούλμαν

Τροχαίο στην Αίγινα: Με κακώσεις στον θώρακα η μία μαθήτρια – Συνελήφθησαν οι δύο οδηγοί των πούλμαν

Παραλίγο τραγωδία στην Αίγινα κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής – Τρεις μαθήτριες τραυματίστηκαν σε τροχαίο.

Με κακώσεις στο θώρακα νοσηλεύεται μία από τις μαθήτριες που τραυματίστηκαν στο τροχαίο που σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στην Αίγινα όταν το λεωφορείο που τις μετέφερε συγκρούστηκε με ακυβέρνητο διπλανό πούλμαν.

Την ώρα που οι μαθητές αποβιβάζονταν από το λεωφορείο, λύθηκε το χειρόφρενο διπλανού πούλμαν, με αποτέλεσμα τρεις μαθήτριες, ηλικίας 14-15 ετών να βρεθούν ανάμεσα στα δύο μεγάλα οχήματα.

Η κατάσταση της υγείας των τριών μαθητριών

Άμεση ήταν η κινητοποίηση στο νησί της Αίγινας με τις μαθήτριες να μεταφέρονται εσπευσμένα στο κέντρο υγείας, όπου αποφασίστηκε η διακομιδή τους στην Αθήνα.

Οι τρεις μαθήτριες διακομίστηκαν στο Παίδων Αγία Σοφία, με μία εξ αυτών να είναι σε πιο σοβαρή κατάσταση με κάκωση στον θώρακα. Η δεύτερη μαθήτρια τραυματίστηκε ελαφρά και η τρίτη διακομίστηκε στο νοσοκομείο προληπτικά.

«Το παιδί είχε ταραχτεί, δεν μπορούσε να μιλήσει»

«Η διευθύντρια από ότι είπε σφήνωσαν στο πούλμαν. Λύθηκε το χειρόφρενο από ένα πούλμαν και έπεσε επάνω σε τρία κορίτσια. Η διευθύντρια μας είπε εμάς, ότι το δικό μας το παιδί δεν ήταν εκεί αλλά είδε λέει αίματα στο χέρι. Δεν μπορούσε να μιλήσει το παιδί, είχε ταραχτεί. Στο χέρι της έχει κάτι γρατζουνιές από ότι μας είπαν. Αυτό έχουν πει και στην μαμά της η οποία έχει ξεκινήσει και πάει, στο Αγία Σοφία» περιγράφει στο MEGA η γιαγιά μίας εκ των μαθητριών.

Συνελήφθησαν οι δύο οδηγοί

Τόσο ο 40χρονος οδηγός του ΚΤΕΛ όσο και ο οδηγός του πούλμαν που ήταν παρκαρισμένο έξω από το μοναστήρι του Αγίου Νικολάου, όπου σημειώθηκε το τροχαίο, συνελήφθησαν και αντιμετωπίζουν κατηγορίες για πρόκληση σωματικής βλάβης. Αύριο, Παρασκευή, αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του εισαγγελέα Πειραιά.

Sports in

Ξεκάθαρο μήνυμα του Μεντιλίμπαρ στους παίκτες: «Δεν θέλω ούτε λέξη για τελικό»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε στους παίκτες του, θέλοντας να βάλει τέλος στους πανηγυρισμούς, ενόψει της δύσκολης ρεβάνς με την Βίλα στο Καραϊσκάκη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024