Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η συγκινητική εξομολόγηση του Τάκη Σούκα στη Ρούλα Κορομηλά: «Αισθάνομαι μεγάλη μοναξιά»

Η συγκινητική εξομολόγηση του Τάκη Σούκα στη Ρούλα Κορομηλά: «Αισθάνομαι μεγάλη μοναξιά»

O Τάκης Σούκας εκμυστηρεύεται στη Ρούλα Κορομηλά και το «Σπίτι με το MEGA» πώς γνώρισε και ερωτεύτηκε τη σύζυγό του, Θεανώ, και τη μοναξιά που νιώθει από τότε που την έχασε.

O Τάκης Σούκας μιλά για τη γυναίκα της ζωής του και τη μοναξιά που νιώθει από τότε που την έχασε.

Ο συνθέτης των μεγάλων λαϊκών επιτυχιών εκμυστηρεύεται στη Ρούλα Κορομηλά πώς γνώρισε και ερωτεύτηκε τη σύζυγό του, Θεανώ. «Αισθάνομαι μεγάλη μοναξιά…και ο γιος μου και η κόρη μου, μαζί είμαστε, αλλά άμα κλείνει η πόρτα, είμαι μόνος μου»: αυτή την αφοπλιστικά ειλικρινή εξομολόγηση κάνει ο αγαπημένος συνθέτης Τάκης Σούκας στη Ρούλα Κορομηλά.

Αύριο, Σάββατο 6 Μαΐου στις 21:00 θα απολαύσουμε στο «Σπίτι με το MEGA» τις τεράστιες επιτυχίες αλλά και τις υπέροχες ιστορίες ενός συνθέτη που εμφανίζεται σπανίως, αλλά όταν το κάνει, αφήνει το αποτύπωμά του.

Η πρώτη γνωριμία

Μέσα από μια πολύ γλυκιά εξιστόρηση της πρώτης γνωριμίας με την αγαπημένη του σύζυγο, Θεανώ, ο Τάκης Σούκας εξομολογείται στη Ρούλα Κορομηλά με πόση τόλμη τον είχε προσεγγίσει η ίδια κάποτε, στο καρναβάλι της Πάτρας.

Σε μια άλλη εποχή, όταν το γλέντι κρατούσε εβδομάδες ολόκληρες, εκείνη τον πλησίασε ντυμένη Ντόμινο και του έδωσε ένα φιλί στο μάγουλο, με την υπόσχεση ότι θα πήγαινε να τον βρει και την επόμενη μέρα, χωρίς τη μεταμφίεση. Εκείνο που τράβηξε το ενδιαφέρον του σπουδαίου σύνθετη, δεν ήταν όμως η αποκριάτικη στολή, αλλά ένα υπέροχο κοινό στοιχείο που είχαν. Όπως εκείνος, έτσι κι εκείνη, έπαιζε ακορντεόν και αυτό ήταν κάτι που τον έκανε να την ερωτευτεί από την πρώτη στιγμή. Την επομένη, όντως πήγε και τον ξαναβρήκε, με ρούχα απλά και θαμπώνοντάς τον με την ομορφιά της. Έγιναν ζευγάρι, έγιναν και καλλιτεχνικό ζευγάρι καθώς εκείνη τον ακολουθούσε με το ακορντεόν της σε όλες τις εμφανίσεις του και αυτός ο έρωτας έμελλε να κρατήσει μια ζωή, μέχρι που δυστυχώς, πριν από πεντέμισι χρόνια, τους χώρισε ο θάνατος.

Ο Τάκης Σούκας εξομολογείται στη Ρούλα Κορομηλά ότι από τότε που έχασε το κορίτσι με το ακορντεόν, η μοναξιά είναι συχνά αφόρητη. Μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές ενός αγαπημένου καλλιτέχνη, που θα γνωρίσουμε ακόμη καλύτερα μέσα από το «Σπίτι με το MEGA».

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024