Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νεφέλη Μεγκ: «Όσο πιο κακό είναι το σχόλιο, τόσο πιο πολύ γελάω, χτυπήστε κι άλλο»

Νεφέλη Μεγκ: «Όσο πιο κακό είναι το σχόλιο, τόσο πιο πολύ γελάω, χτυπήστε κι άλλο»

Τι δηλώνει για τα νούμερα τηλεθέασης;

Η Νεφέλη Μεγκ μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για την εμφάνισή της στην τηλεόραση και την εκπομπή της Ελίνας Παπίλα, αναφέρθηκε στα νούμερα τηλεθέασης και απάντησε στο πώς αντιμετωπίζει τα αρνητικά σχόλια.

Αρχικά, αναφέρθηκε στο βιβλίο της, που μολις κυκλοφόρησε. «Το βιβλίο μου είναι ένας νομικός οδηγός για αρχάριους», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, μίλησε για την είσοδό της στην τηλεόραση, σημειώνοντας: «Χαίρομαι πολύ που έχω τηλεοπτικό βήμα, προσπαθώ να βρω τα βήματά μου. Ήταν υπέροχο που η εκπομπή «χτυπήθηκε» πριν ξεκινήσει, ήταν τρομερή διαφήμιση όλο αυτό».

Αναφορικά με τα νούμερα τηλεθέασης, δήλωσε: «Γελάω πάρα πολύ με τα σχόλια που μας κάνουν και αφορούν στα νούμερα τηλεθέασης. Όσο πιο κακό είναι το σχόλιο, τόσο πιο πολύ γελάω. Είναι υπέροχο, χτυπήστε κι άλλο».

Τέλος, σχολίασε και τα υπόλοιπα άτομα της ομάδας της εκπομπής. «Οι υπόλοιποι της ομάδας δεν είναι τόσο τρολ όσο εγώ, είμαι τρολ και σαν άνθρωπος. Αλλαγές στην εκπομπή έχουν γίνει, μπήκε κι ένα τραπέζι – πάνελ».

«Πιστεύω πολύ στην τηλεόραση, στα νέα άτομα της γενιάς μου, αλλά δεν ξέρω πόσο εφικτό είναι αυτό», κατέληξε η Youtuber.

Η συνέντευξη με τον πρωθυπουργό

Η 25χρονη Νεφέλη Μεγκ είναι ουσιαστικά παραγωγός περιεχομένου (content creator). Τον περασμένο Απρίλιο κατάφερε και εξασφάλισε συνέντευξη από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ρώτησε πράγματα με την δική της οπτική και συζητήθηκε ιδιαιτέρως.

«Η συνέντευξη με τον πρωθυπουργό ήταν πολύ ωραία. Οι ερωτήσεις εκεί ρωτήθηκαν πρώτη φορά. Είχα κάνει πολλή προετοιμασία. Ήταν μεγάλη τιμή για εμένα.Ήταν μεγάλη μου επιθυμία να πάρω συνέντευξή από πολιτικά πρόσωπα. Ο πρωθυπουργός ήταν ο πρώτος που αποκρίθηκε», δήλωσε η ίδια για την συνέντευξη.

«Δεν το περίμενα αυτό, είναι «big news», είπα θα το κάνω, γιατί δεν σου έρχεται αυτή η ευκαιρία στα 25 που είμαι. Όταν έκλεισε η κάμερα δώσαμε τα χέρια, είχε αργήσει έπρεπε να φύγει. Η συμβουλή που έδωσε ο πρωθυπουργός είναι όλοι οι νέοι να ψηφίσουν!», συνέχισε εκφράζοντας την έκπληξή της.

Σύμφωνα με την Νεφέλη Μεγκ, «η πιο δύσκολη στιγμή ήταν όταν μιλήσαμε για την πανεπιστημιακή αστυνομία και την αστυνομική βία γενικότερα».

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024