Τροχαίο στην Αίγυπτο: 25 νεκροί και 23 τραυματίες μετά από σύγκρουση λεωφορείου με φορτηγό
Τρομακτικό τροχαίο δυστύχημα έγινε στην Αίγυπτο.
Πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα έγινε στην Αίγυπτο την Τετάρτη με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 25 άνθρωποι και να τραυματιστούν άλλοι 23 όταν συγκρούστηκαν επιβατικό λεωφορείο και φορτηγό.
Πώς έγινε το δυστύχημα
Σύμφωνα με τις προκαταρκτικές έρευνες για το δυστύχημα στον δρόμο Κάργκα – Ασιούτ με κατεύθυνση το Κάιρο, το λεωφορείο που ανήκε σε εταιρεία τουριστικών μεταφορών συγκρούστηκε με ρυμουλκούμενο φορτηγό και ανατράπηκε.
Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, μετά το δυστύχημα, οι αιγυπτιακές αρχές αποφάσισαν να σταματήσουν την κίνηση βαρέων οχημάτων μεταφοράς στον δρόμο Ντάκλα – Κάργκα – Ασιούτ, από τις 8 το απόγευμα έως τις 7 το πρωί, από σήμερα Πέμπτη.
Το δυστύχημα έγινε περίπου 400 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά από την πρωτεύουσα της Αιγύπτου, στην περιοχή της Νέας Κοιλάδας που συνορεύει με τη Λιβύη.
The accident occurred on Assuit-Kharga highway, around 400 km (250 miles) southwest of Cairo, in New Valley province that shares a long border with neighbouring Libya.#Egypt | #Traffic | #Accident https://t.co/qKKIPYREvN
— The Jerusalem Post (@Jerusalem_Post) May 3, 2023
- Ελεύθερος ο 34χρονος εμπρηστής της τεράστιας πυρκαγιάς στον Φενεό Κορινθίας
- Δεκάδες δηλητηριάσεις στη Βρετανία αποδίδονται στα βρεφικά γάλατα που αποσύρθηκαν
- Ακίνητα: Οι πέντε ακριβότερες περιοχές το 2025 – Πού εκτινάχθηκαν οι τιμές [πίνακες]
- Ουκρανία: Ολοκληρώθηκαν οι συνομιλίες στο Αμπού Ντάμπι – Σε ανταλλαγή αιχμαλώτων συμφώνησαν Κίεβο και Μόσχα
- Κίνηση στους δρόμους: Η βροχή έφερε το χάος – Στο «κόκκινο» ο Κηφισός
- Μάικ Τζέιμς: «Θέλω πολύ να δω ελληνικό ντέρμπι στα playoffs – Δεν θα ήταν έκπληξη να το πάρει ο Παναθηναϊκός»





