
Τέμπη: Συναυλία διοργανώνουν συγγενείς των θυμάτων – Θα ακουστούν τραγούδια της αείμνηστης Φραντζέσκας
Στη συναυλία που θα γίνει στο ανοιχτό χώρο του Μύλου, θα συμμετέχουν τοπικά συγκροτήματα και καλλιτέχνες.
Μια μεγάλη συναυλία στην μνήμη των θυμάτων στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, ετοιμάζουν συγγενείς επιβατών που έχασαν την ζωή τους αλλά και οικογένειες τραυματιών.
Η συναυλία προγραμματίζεται για τις 17 Μαΐου στον χώρο του Μύλου στη Θεσσαλονίκη.
Πρόκειται για την πρώτη εκδήλωση που διοργανώνουν οι συγγενείς των ανθρώπων που χάθηκαν άδικα το βράδυ της 28ης Φλεβάρη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στη συναυλία που θα γίνει στο ανοιχτό χώρο του Μύλου, θα συμμετέχουν τοπικά συγκροτήματα και καλλιτέχνες.
Για φιλανθρωπικό σκοπό
Η συναυλία είναι ακόμη υπό διαμόρφωση και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κυκλοφορήσει και η σχετική αφίσα.
Τη συναυλία θα ανοίξει θα ανοίξει ο πατέρας της Φραντζέσκα Μπέζα, με το τραγούδι που τραγουδούσαν μαζί.
Η συναυλία θα έχει είσοδο 5 ευρώ και τα έσοδα θα δοθούν για φιλανθρωπικό σκοπό στη «Λάμψη».
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Ελεύθεροι υπό όρους οι 10 από τους 17 κατηγορούμενους στη Θεσσαλονίκη
- Η Νορβηγία έχει πει δύο φορές «όχι» στην ΕΕ – Τώρα, που ο Τραμπ αναδιαμορφώνει τον κόσμο, το ξανασκέφτεται
- Ο Jay-Z κάνει diss σε Kanye West, Nicki Minaj και Drake
- Ιράν – ΗΠΑ: Η πληροφορία για τη διακοπή των διαπραγματεύσεων εκτοξεύει τις τιμές του πετρελαίου
- Πότε είναι το επόμενο τριήμερο μετά του Αγίου Πνεύματος
- Πανευτυχής και… πλουσιότερος ο Μάικλ Τζόρνταν, μετά το repeat της Παρί Σεν Ζερμέν


