Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαρία Μενούνος: «Σκέφτηκα ότι ο άντρας μου θα μεγαλώσει μόνος του το παιδί μας...»

Μαρία Μενούνος: «Σκέφτηκα ότι ο άντρας μου θα μεγαλώσει μόνος του το παιδί μας…»

Τι είπε η Μαρία Μενούνος μετά την ανακοίνωση πως διαγνώσθηκε με καρκίνο στο πάγκρεας

Σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη για την υγεία της προχώρησε η Μαρία Μενούνος, μέσα από μια συνέντευξη στο People. Η γνωστή Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια, συγκεκριμένα, ανέφερε πως τον Ιανουάριο διαγνώστηκε με καρκίνο στο πάγκρεας.

Τρεις μήνες μετά την επέμβαση που έκανε δηλώνει ευγνώμων ενώ όπως είπε όταν αντιμετωπίζεις μια πιθανή θανατική ποινή, όλα αλλάζουν. Μάλιστα, ανέφερε πως όταν έμαθε ότι έχει καρκίνο ξέσπασε σε κλάματα καθώς σκέφτηκε ότι δεν θα προλάβει να γνωρίσει το παιδί της -δείτε εδώ το φύλο του.

Συγκλονίζει η Μαρία Μενούνος για την αποκάλυψη της υγείας της

«Σκέφτηκα ότι ο άντρας μου θα μεγαλώσει μόνος του το παιδί μας. Σκέφτηκα γιατί πρώτα με ευλογεί ο Θεός με ένα παιδί και μετά ετοιμάζεται να με πάρει κοντά του πριν το συναντήσω» είπε μεταξύ άλλων η Μαρία Μενούνος.

Τι άλλο είπε στην συνέντευξή της

«Όλη αυτή η χρονιά ήταν για μένα ένα τραύμα, γεμάτη άγχος και κρίσεις. Υπήρξε μια στιγμή που σχεδιάζαμε κάτι και ξαφνικά, όλα έγιναν υπερβολικά και σκέφτηκα ‘οκ, πρέπει να αναρρώσω’» αναφέρει η δημοφιλής παρουσιάστρια.

«Οι άνθρωποι πρέπει να γνωρίζουν ότι υπάρχουν μέρη να πάνε, ώστε να προλάβουν αυτά τα πράγματα. Δεν μπορείς να αφήσεις τον φόβο να σε εμποδίζει. Πέρασα εκείνη τη φάση που φοβήθηκα κι εγώ, αλλά ευτυχώς στάθηκα τυχερή, γιατί το κατάλαβα νωρίς. Ένιωθα τόσο καλά μετά την πρώτη διάγνωση, αφού είχα ξεπεράσει το πρόβλημα, οπότε στη δεύτερη διάγνωση ήταν λες και με χαστούκισαν στο πρόσωπο. Ούρλιαζα από τον πόνο, ήμουν απαρηγόρητη.

Η μαγνητική αποκάλυψε μία μάζα 3,9 εκατ. στο πάγκρεάς μου, η οποία επρόκειτο τελικά για νευροενδοκρινικό όγκο δευτέρου σταδίου, δηλαδή μια μορφή καρκίνου. Έλεγα ‘πώς γίνεται να είχα όγκο στον εγκέφαλο και τώρα καρκίνο στο πάγκρεας;’. Το μόνο που μπορούσα να σκεφτώ είναι ότι έρχεται ένα μωρό. Ήταν εξαιρετικά επώδυνο, αλλά έπρεπε να γίνω καλά», εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων η Μαρία Μενούνος στο People.

Sports in

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024