Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Φουλάρει» τις μηχανές ο ΣΥΡΙΖΑ - «Βομβαρδισμός» ανακοινώσεων από την Τσαπανίδου κατά της κυβέρνησης

«Φουλάρει» τις μηχανές ο ΣΥΡΙΖΑ – «Βομβαρδισμός» ανακοινώσεων από την Τσαπανίδου κατά της κυβέρνησης

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί προσωπικά τον πρωθυπουργό για την κατάσταση των σιδηροδρόμων, την χαμηλή κατάταξη της χώρας μας στον τομέα της ελευθερίας του Τύπου, αλλά και για τον υψηλό ΦΠΑ στα τρόφιμα.

Με «φουλ» επίθεση στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό συνεχίζει την προεκλογική εκστρατεία ο ΣΥΡΙΖΑ, με την εκπρόσωπο Τύπου να «βομβαρδίζει» με ανακοινώσεις το Μαξίμου για διάφορα θέματα της καθημερινότητας, αλλά και για την ελευθερία του Τύπου στην Ελλάδα.

Η Πόπη Τσαπανίδου, αναφερόμενη αρχικά στην κατάσταση των ελληνικών σιδηροδρόμων, έκανε λόγο για αφύλαχτες διαβάσεις και δοκιμαστικά δρομολόγια που ακυρώνονται, δίνοντας ειρωνικά «συγχαρητήρια» στην κυβέρνηση.

«Δρομολόγια του ΟΣΕ ακυρώνονται επειδή δεν λειτουργούν οι διαβάσεις»

«Θυμάστε την τηλεδιοίκηση της βόρειας Ελλάδας που θα εγκαινίαζε ο κ. Μητσοτάκης; Ε, σήμερα μας ενημέρωσε ο ΟΣΕ, ότι στη γραμμή προς Στρυμόνα, 10 διαβάσεις είτε είναι αφύλαχτες, είτε δε λειτουργούν», δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως ανέφερε, «οι μηχανοδηγοί αρνήθηκαν να κάνουν την επικίνδυνη διαδρομή, ο συρμός επέστρεψε στο μηχανοστάσιο, το δοκιμαστικό δρομολόγιο ακυρώθηκε».

Και αυτό, τόνισε, συνέβη «στην καρδιά της περιφέρειας του υποψηφίου Σερρών κ. Καραμανλή, στην Ελλάδα του 2023».

«Συγχαρητήρια στην κυβέρνηση», είπε ειρωνικά η Πόπη Τσαπανίδου, προσθέτοντας χαρακτηριστικά:

«Συνεχίστε με τον ίδιο ρυθμό τα δοκιμαστικά δρομολόγια. Πού θα πάει. Θα τα μηδενίσετε».

«H Ελλάδα του κ. Μητσοτάκη στον πάτο στην Ελευθερία του Τύπου»

Με δεύτερη δήλωσή της, η Πόπη Τσαπανίδου αναφέρθηκε στην χαμηλή κατάταξη της χώρας μας στον τομέα της ελευθερίας του Τύπου.

«Για ακόμη μία χρονιά, η Ελλάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη βρίσκεται στον πάτο στην Ελευθερία του Τύπου.

»Στην παγκόσμια κατάταξη, οι περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες κινούνται μέχρι τη θέση 55. Η Ελλάδα όμως βρίσκεται στη θέση 107.

»Μπορούμε ωστόσο να περηφανευόμαστε πως ξεπεράσαμε το Τσαντ. Άραγε ο κ. Μητσοτάκης θα αμφισβητήσει και αυτά τα στοιχεία, όπως έκανε με τον ΟΟΣΑ;».

«Και η Κύπρος μηδενίζει τον ΦΠΑ – Ο κ. Μητσοτάκης, θλιβερή εξαίρεση»

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε στον πρωθυπουργό και για το θέμα του ΦΠΑ στα τρόφιμα, την ώρα που οι τιμές παραμένουν υψηλές.

«Και η Κύπρος μηδενίζει τον ΦΠΑ σε βασικά είδη διατροφής. Ο κ. Μητσοτάκης όμως επιμένει να είναι θλιβερή εξαίρεση, διατηρώντας τον ΦΠΑ στα ίδια επίπεδα, ενώ οι τιμές στα τρόφιμα συνεχίζουν να ανεβαίνουν», σημείωσε η Πόπη Τσαπανίδου.

Όπως τόνισε, αναφερόμενη στον Κυριάκο Μητσοτάκη, «και τα βλέπει όλα καλά. Αμφισβητεί μέχρι και τον ΟΟΣΑ, που λέει ότι ο πραγματικός μισθός στην Ελλάδα, μειώθηκε κατά 7,4%.

»Αδιαφορεί για τους 8 στους 10 επαγγελματίες και ιδιώτες που μένουν εκτός της ρύθμισης-κοροϊδίας που έφερε για τις 120 δόσεις».

«Στις 21 Μαΐου οι πολίτες θα πουν ‘Ως εδώ!’. Η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία θα φέρει αύξηση μισθών, μείωση τιμών και ρύθμιση χρεών», δήλωσε η Πόπη Τσαπανίδου.

Sports in

Πρεμιέρα ο Τσιτσιπάς στο Madrid Open, για την πρόκριση στον 4ο γύρο η Σάκκαρη

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κάνει πρεμιέρα στο Madrid Open απέναντι στον Βραζιλιάνο Τιάγκο Μοντέιρο ενώ η Μαρία Σάκκαρη θα κοντραριστεί στον 3ο γύρο του τουρνουά με την Αμερικανίδα Σλόαν Στέφενς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024