Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λέστερ – Έβερτον 2-2: Ισοπαλία με δύο χαμένες στο «King Power»

Λέστερ – Έβερτον 2-2: Ισοπαλία με δύο χαμένες στο «King Power»

Λέστερ και Έβερτον ήρθαν ισόπαλες με 2-2 και δεν κατάφεραν να πάρουν τη βαθμολογική ανάσα που έψαχναν. Σοκαριστικός τραυματισμός για Κόλμαν.

Λέστερ και Έβερτον παρατάχθηκαν στο «King Power» με στόχο τη νίκη που θα έδινε σε όποια ομάδα την έπαιρνε μεγάλη βαθμολογική ανάσα στη μάχη για την παραμονή στην Premier League, ωστόσο έμειναν στο 2-2 και καμία δεν μπορεί να είναι χαρούμενη. Οι «αλεπούδες» είναι πλέον οριακά πάνω από τη ζώνη με 30 βαθμούς ενώ τα «ζαχαρωτά» έχουν έναν βαθμό λιγότερο και τα πάντα είναι ανοιχτά.

Το παιχνίδι πάντως στιγματίστηκε από τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του Κόλμαν στο φινάλε του πρώτου μέρους, με τον άσο των φιλοξενούμενων να αποχωρεί από τον αγωνιστικό χώρο σε φορείο σφαδάζοντας.

Αυτή που άνοιξε το σκορ ήταν η Έβερτον όταν στο 15′ ο Κάλβερτ-Λιούιν ευστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι, αλλά επτά λεπτά αργότερα ήρθε το 1-1 με πλασέτου Σογιουντσού. Στο 33′ μάλιστα ο Βάρντι έκανε και την ανατροπή από ασίστ του Μάντισον, αφού σε τετ α τετ με τον Πίκφορντ, τον πέρασε κι έκανε το 2-1 σε κενό τέρμα.

Το ματς είχε απίθανο ρυθμό και πολλές ευκαιρίες για τις δύο ομάδες, με τον Βάρντι να έχει δοκάρι στο 44′ και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου η Λέστερ κέρδισε πέναλτι. Ο Μάντισον ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά ο Πίκφορντ τον νίκησε και κράτησε το 2-1.

Στο δεύτερο μέρος το ματς ήταν και πάλι εξαιρετικό, με τις δύο ομάδες να χάνουν πολλές ευκαιρίες, αλλά την Έβερτον να σκοράρει και να παίρνει τον βαθμό. Στο 54′ συγκεκριμένα, ο Ιβόμπι εκμεταλλεύτηκε μία αδράνεια της άμυνας και έκανε το 2-2 που δεν άλλαξε μέχρι το τέλος.

Λέστερ: Ίβερσεν, Καστάνιε, Φάις, Σογιουντσού, Τόμας (88’Κρίστιανσεν), Εντίντι (61’Ντάκα), Σουμαρέ, Μπάντισον, Τίλεμανς, Μπαρνς (88’Πρατ), Βάρντι.

Έβερτον: Πίκφορντ, Κόουλμαν (45’Πάτερσον), Κιν, Ταρκόφσκι, Μικολένκο, Γκάρνερ, Γκουεγιέ, Ντουκουρέ, Ιβόμπι, Κάλβερτ-Λίουιν, ΜακΝιλ.

Sports in

Συγκλονιστικός Μασούρας: «Για το Ριαθόρ στο 90′, για τη Γιουβέντους, για τη Μέταλιστ, για τη Γουλβς»

Κάτι χρωστούσε στον Ολυμπιακό η τύχη και η μπάλα και του το έδωσε εχθές, σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Μασούρας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024