Αυτή είναι η αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με την ΑΕΚ (pic)
Αυτοί είναι οι εκλεκτοί του Ζοσέ Ανιγκό για το ντέρμπι με την ΑΕΚ (3/5, 20:00).
ΑΕΚ και Ολυμπιακός διασταυρώνουν τα ξίφη τους αύριο το βράδυ (20:00) στην «Opap Arena» στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των playoff της Superleague.
Μια μέρα πριν την μεγάλη αναμέτρηση ο τεχνικός των ερυθρόλευκων, Ζοσέ Ανιγκό έκανε γνωστά τα ονόματα που αποτελούν την 24μελη αποστολή, με τους τραυματίες Πασχαλάκη, Γκάρι Ροντρίκγες και Κανός να είναι εκτός.
Η αποστολή αποτελείται από τους: Κρίστινσον, Τζολάκη, Παπαδούδη, Ραμόν, Ρέτσο, Ανδρούτσο, Παπασταθόπουλο, Ρόντινεϊ, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Σισέ, Ντόι, Εμβιλά, Φορτούνη, Μπουτούτσι, Βρουσάι, Μασούρα, Μπιέλ, Κασάμι, Βαλμπουενά, Χουάνγκ, Σαμασέκου, Ελ Αραμπί, Μπακαμπού.
- Κατερίνα Καινούργιου: Γέννησε την κόρη της
- Χαλκιδική: Θρίλερ με τη σορό σε βαλίτσα – Η κραυγή μέσα στη νύχτα, η βέρα στο χέρι και η σοκαριστική μαρτυρία
- Βουλιαγμένη και Ολυμπιακός κοντράρονται για την κούπα στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας
- ΙΣΑ: 5.400 γιατροί έφυγαν από τη χώρα τα τελευταία πέντε χρόνια
- Επιστροφή στη δράση στη Super League – Μεγάλες «μάχες» για τα play out σε Νίκαια και Τρίπολη
- Αυτή δεν είναι κυβέρνηση. Είναι πινάκιο δικαστηρίου



