ΑΕΚ: Προπονήθηκε κανονικά ο Σιντιμπέ
Ευχάριστα νέα στην ΑΕΚ με τον Τζιμπρίλ Σιντιμπέ να προπονείται κανονικά μετά από καιρό. Δεν πήγε στα Σπάτα ο Ρότα.
Μία ευχάριστη είδηση είχε η προπόνηση της Δευτέρας για την ΑΕΚ.
Ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ ξεπέρασε τη θλάση που τον ταλαιπώρησε και επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα, θέτοντας τον εαυτό του στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα για τη συνέχεια της σεζόν.
Από εκεί και πέρα, ο Λάζαρος Ρότα, που πήρε εξιτήριο το μεσημέρι από το νοσοκομείο μετά το χτύπημα που δέχθηκε από τον Μπερνάρντ, δεν πήγε στα Σπάτα και αύριο θα κριθεί αν θα προλάβει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Οι πιθανότητες όμως δεν είναι με το μέρος του.
Όσον αφορά στην κατάσταση με τις ιώσεις, ακόμη δεν είναι εντελώς καλά όλοι, ωστόσο δεν υπάρχει κανείς που να σκέφτεται πως μπορεί να χάσει το ντέρμπι με τους «ερυθρόλευκους».
- Πόρτις: «Στο 50-50 να παραμείνει μείνει στους Μπακς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο»
- ΔΥΠΑ: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα για το επίδομα των 750 ευρώ – Οι προϋποθέσεις
- Ο κίνδυνος από την τεχνητή νοημοσύνη είναι πλέον πραγματικός
- Από το Ιράν, έως τον Λίβανο και τον Κόλπο – Η Μέση Ανατολή και η διττή στρατηγική του χάους
- Τελευταίες παραστάσεις για τους «Αλιγάτορες» στο Auditorium
- Ποιες αμερικανικές και ισραηλινές στρατιωτικές εταιρείες πλουτίζουν από τον πόλεμο με το Ιράν;




