Η ίδια, μίλησε επίσης για τις αρχές και το ήθος του εκλιπόντα, ενώ η δύναμη και η μεγαλοψυχία που εξέφρασε μέσα από τα λόγια της συγκίνησαν τους δημοσιογράφους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη.
Σε ερώτηση της Ανθής Βούλγαρη αν ο Γιώργος Καραϊβάζ θα συγχωρούσε τους δολοφόνους του, η σύζυγός του ανέφερε πως δεν θα τους συγχωρούσε και αυτό γιατί όπως είπε «δεν θα καταδίκαζε κανένα. Ήταν ένας άνθρωπος ο οποίος άκουγε πάντα και την άλλη πλευρά».
«Έχω συγχωρήσει τους δολοφόνους του»
«Ο Γιώργος ήταν ένας άνθρωπος που δεν συγχωρούσε γιατί δεν καταδίκαζε ήταν ένας άνθρωπος που άκουγε και την άλλη πλευρά. Έχω συγχωρήσει τους δολοφόνους του. Θεωρώ ότι η ζωή τους, τους έφερε σε αυτόν τον άσχημο δρόμο. Ο καθένας επιλέγει τη ζωή του. Δεν ξέρω πώς εμπλέξαν αυτοί οι άνθρωποι. Λυπάμαι όταν ένας άνθρωπος για χρήματα φτάνει να κάνει αυτή τη δουλειά. Είναι πολύ λυπηρό», είπε η κ. Αλεξανδροπούλου, συγκινώντας τους παρουσιαστές.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας