Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δολοφονία Καραϊβάζ: Πάνω από 300 βίντεο ανέλυσαν οι αρχές

Δολοφονία Καραϊβάζ: Πάνω από 300 βίντεο ανέλυσαν οι αρχές

Καθοριστικό ρόλο έπαιξαν τα βίντεο στην εξιχνίαση της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ. Σε συνέντευξη του, ο Γιώργος Καλλιακμάνης ανέφερε πως οι αστυνομικοί στο τμήμα Ανθρωποκτονιών μέχρι τώρα έχουν αναλύσει πάνω από 300 βίντεο προκειμένου να χαρτογραφήσουν την πορεία του λευκού βαν και να φτάσουν στην σύλληψη των δύο εμπλεκόμενων.

Παράλληλα οι Αρχές μελέτησαν τα σήματα από τα κινητά τηλέφωνα των δύο αδελφών, τα οποία τα αδρανοποίησαν σε συγκεκριμένο χώρο και σε συγκεκριμένη ώρα, ενώ σύμφωνα με την έρευνα τα επαναλειτούργησαν πάλι την ίδια ώρα, όπως δήλωσε στο MEGA ο Γιώργος Καλλιακμάνης.

Συνεχίζονται οι έρευνες

Ακόμη, όπως δήλωσε ο πρόεδρος υπαλλήλων αστυνομικών Νοτιοανατολικής Αττικής, το άτομο που φέρεται να εκτέλεσε τον Γιώργο Καραϊβάζ ήταν ο συνοδηγός της μηχανής που καταγράφηκε από τις κάμερες κατά τη διάρκεια της δολοφονίας.

Ο επιβάτης από το μηχανάκι φαίνεται σε ένα σημείο να κατεβαίνει από αυτό, αφού γίνεται η εν ψυχρώ εκτέλεση του δημοσιογράφου, και να ανεβαίνει στο λευκό βαν. Οι έρευνες σύμφωνα με όσα δήλωσε ο κ. Καλλιακμάνης ανέφερε ότι οι έρευνες συνεχίζονται και πιστεύει ότι οι αρχές θα φτάσουν τον ιθύνοντα νου της υπόθεσης.

Πόσα άτομα εμφανίζονται ως ύποπτα στην δικογραφία

Άλλα τρία πρόσωπα που ελέγχονται για τον ρόλο τους στη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ εμπεριέχονται στη δικογραφία της υπόθεσης. Πέρα από τους δύο συλληφθέντες, δύο αδέρφια 40 και 48 ετών, για τα τρία πρόσωπα συνεχίζονται οι έρευνες έτσι ώστε να συλλεχθούν από τις Αρχές όλα τα απαραίτητα στοιχεία και να προχωρήσουν στις συλλήψεις.

Αναφορικά με τους δύο συλληφθέντες, ο 40χρονος είναι μπόντι μπίλντερ και το 2015 είχε κατηγορηθεί το 2015 για απόπειρα ανθρωποκτονίας, σωματική βλάβη και παραβάσεις του νόμου περί όπλων και το 2018 για απειλή και έκρηξη. Ο 48χρονος αδερφός του, έχει κατηγορηθεί και αυτός στο παρελθόν για ληστεία. Συγκεκριμένα, κατηγορήθηκε το 2012 μαζί με τον αδερφό του και άλλα δύο άτομα. Ποιοι είναι, όμως, οι άλλοι τρεις; Πρόκειται για άτομα που έχουν επίσης απασχολήσει τις αρχές.

Sports in

Ο Τζολάκης περιγράφει την διαδικασία των πέναλτι στην ιστορική πρόκριση επί της Φενέρ (vid)

Για τρόπο με τον οποίο έζησε τη διαδικασία των πέναλτι με τη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη, αλλά και τα όσα βίωσε μετά την ιστορική πρόκριση μίλησε ο Κωνσταντίνος Τζολάκης στο Οlympiacos TV

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024