Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ελεονώρα Μελέτη: «Η αυτοπεποίθηση και η ειλικρίνεια του Γιώργου μου λείπουν από την τηλεόραση»

Ελεονώρα Μελέτη: «Η αυτοπεποίθηση και η ειλικρίνεια του Γιώργου μου λείπουν από την τηλεόραση»

Η παρουσιάστρια σχολίασε τις δηλώσεις του μοντέλου μέσα από την εκπομπή της «Mega Καλημέρα»

Στο πλευρό του Γιώργου Καράβα στάθηκε η Ελεονώρα Μελέτη, μετά τις δηλώσεις του γνωστού μοντέλου και κριτή του GNTM, που σήκωσαν θύελλα αντιδράσεων, πως νιώθει έτοιμος να αναλάβει μία δική του εκπομπή στην τηλεόραση.

Τα σχόλια που ακούστηκαν γύρω από τα λεγόμενα του Γιώργου Καράβα ποικίλλαν, με τα περισσότερα να εστιάζουν στην έλλειψη δημοσιογραφικού υπόβαθρου του ίδιου.

Η παρουσιάστρια του Mega, Ελεονώρα Μελέτη μέσω της εκπομπής της «Mega Καλημέρα» δήλωσε μεταξύ άλλων πως η ειλικρίνεια και η αυτοπεποίθηση του Γιώργου Καράβα τής λείπει από την τηλεόραση, ενώ τόνισε πως πρέπει να μάθουμε να ξεχωρίζουμε την αλαζονεία από την υποκρισία.

«Ο Γιώργος δεν βγήκε να πει, ότι θα κάνω εκπομπή με την τέλεια τηλεθέαση, θα κάνω τηλεθέαση που δεν έχει πιάσει ποτέ κανείς σας, είπε ότι έχω τέτοια εμπιστοσύνη στον εαυτό μου που οτιδήποτε κι αν μου αναθέσουν, θα το κάνω καλά. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα ανταμειφθεί από τον κόσμο αλλά ότι εκείνος θα δώσει ενέργεια, ψυχή, αφοσίωση για να το κάνει καλά. Τώρα, αν βρει ανταπόκριση αυτό είναι άλλου παπά Ευαγγέλιο», είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη και συνέχισε:

«Ποιοι από εμάς, όταν ξεκινήσαμε είχαμε τηλεοπτική εμπειρία; Μπορεί να είχαμε πίσω από τις κάμερες. Εξηγήστε μου λίγο. Να μάθουμε να ξεχωρίζουμε την αλαζονεία από την υποκρισία. Εμένα η αυτοπεποίθηση και η ειλικρίνεια του Καράβα μου λείπει από την τηλεόραση, που είναι γεμάτο ανασφαλείς, υποτιθέμενα ανθρώπους με αυτοπεποίθηση. Μου αρέσει πολύ περισσότερο. Ξέρετε ότι στον χώρο μας οι περισσότεροι είναι και ανασφαλείς και δεν είναι ειλικρινείς. Είναι ή δεν είναι έτσι τα πράγματα;».

«Σας πειράζει ότι ευχαριστεί τον εαυτό του και δεν σας πειράζει το ‘αξίζω-αξίζω’ ας πούμε; Κι αυτός θεωρεί ότι αξίζει και ευχαριστεί τον εαυτό του. Κοροϊδεύουμε την Αννούλα (Ζηρδέλη) με το ‘αξίζω’», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια.

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024