Ο Μπακασέτας απολογήθηκε για την κόκκινη κάρτα στην ήττα της Τράμπζονσπορ
Η Τράμπζονσπορ ηττήθηκε από την Κόνιασπορ με 2-1 στο πρωτάθλημα χθες, με τον Τάσο Μπακασέτα να απολογείται για την αποβολή του νωρίς νωρίς στο ματς, και να αναλαμβάνει την ευθύνη για την ήττα.
Άσχημη μέρα η χθεσινή για τον Τάσο Μπακασέτα ο οποίος αποβλήθηκε νωρίς νωρίς στον αγώνα της Τράμπζονσπορ με την Κόνιασπορ για το πρωτάθλημα, λόγω ενός σκληρού είναι η αλήθεια μαρκαρίσματος που έκανε, με την ομάδα του τελικώς να ηττάται με 2-1 και να βλέπει την Κόνιασπορ ισόβαθμη πλέον στην 6η θέση μαζί της με 45 βαθμούς.
Ο Έλληνας διεθνής πάντως με ανάρτησή του στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης απολογήθηκε για την κόκκινη κάρτα που είδε πολύ γρήγορα στη χθεσινή αναμέτρηση ενώ ανέλαβε και την ευθύνη για την ήττα.
Ο Έλληνας άσος έγραψε χαρακτηριστικά τα εξής:
«Αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη για τη σημερινή ήττα. Απογοήτευσα την ομάδα και τους συμπαίκτες μου σε ένα κρίσιμο σημείο του αγώνα.
Επίσης, νιώθω την ανάγκη να διευκρινίσω πως δεν είχα καμία πρόθεση να τραυματίσω τον αντίπαλό μου, απλά ήθελα να προστατέψω την μπάλα αλλά δεν υπολόγισα καλά τον χώρο».
Το σκληρό μαρκάρισμα του Μπακασέτα:
Bu pozisyonda Bakasetas kırmızı kart gördü. Pozisyon ve karar hakkında düşünceleriniz? pic.twitter.com/wV3lQu47EE
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Ο Ντράγκαν Σάκοτα εξήγησε στις δηλώσεις του πώς η ΑΕΚ κατάφερε να επιστρέψει στο δεύτερο ημίχρονο και να πάρει τη νίκη επί της Μπανταλόνα για το 1-0 στα προημIτελικά του BCL.
Μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Μούρθια με 79-73, ο Παντελής Μπούτσκος αναφέρθηκε στη ρεβάνς επί ισπανικού εδάφους τονίζοντας πως η ομάδα του θα πρέπει να παίξει καλύτερα για να πάρει την πρόκριση.
Το ταχύρρυθμο σεμινάριο της Πέμπτης (2/4), απορίες για την ταλαιπωρία, πως εξηγείται το άγχος της ΚΕΔ, μπερδεμένοι διαιτητές, αλαλούμ με τους παρατηρητές και το βραβείο ενόψει του τελικού Κυπέλλου