Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κλοπ για Τσέλσι: «Είναι ωραίο να βλέπεις πως η άφιξη κορυφαίων παικτών σε μια ομάδα από μόνη της δε φτάνει»

Κλοπ για Τσέλσι: «Είναι ωραίο να βλέπεις πως η άφιξη κορυφαίων παικτών σε μια ομάδα από μόνη της δε φτάνει»

Για ακόμα μία φορά ο τεχνικός της Λίβερπουλ είπε αρκετά σημαντικά και ενδιαφέροντα πράγματα σε συνέντευξή του στην Αγγλία.

Τα… λεφτά δε φέρνουν την άνοιξη. Ο Γιούργκεν Κλοπ παραχώρησε συνέντευξη στο «Sky Sports» στην οποία μίλησε μεταξύ άλλων για την οικονομική πολιτική κάποιων ομάδων, που πληρώνουν πακτωλό χρημάτων για παίκτες αλλά αυτοί από μόνοι τους δεν αρκούν.

Συγκεκριμένα ο τεχνικός της Λίβερπουλ αναφέρθηκε στην Τσέλσι, για την οποία τόνισε πως από τη μία στεναχωριέται για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι Λονδρέζοι, από την άλλη όμως όπως είπε, είναι καλό να βλέπεις πως οι τοπ παίκτες σε μία ομάδα, δεν μπορούν από μόνοι τους να φέρουν τα απαιτούμενα αποτελέσματα.

«Νιώθω λίγο άσχημα για την Τσέλσι για να είμαι ειλικρινής γιατί δεν πάει καλά και νομίζω ότι είναι μια κορυφαία ομάδα. Από την άλλη πλευρά είναι καλό να βλέπεις ότι δεν μπορείς απλά να φέρνεις πολλούς τοπ παίκτες μαζί και να περιμένεις αυτό να έχει αποτέλεσμα.

Πρέπει να φτιάξεις μια ομάδα και αυτό είναι που οι άνθρωποι εκεί δεν εκτίμησαν σωστά και έδωσαν στους προπονητές τους μια σχεδόν αδύνατη δουλειά να φέρουν εις πέρας. Δεν μπορείς να έχεις δύο αποδυτήρια, δεν μπορεί η ομάδα να προπονείται σε δύο γήπεδα. Πρέπει να δημιουργήσεις σχέσεις, να δημιουργήσεις ομαδικό πνεύμα», είπε ο Γερμανός για να συνεχίσει:

«Η Τσέλσι θα είναι μια χαρά στο τέλος και πιστεύω θα είναι πολύ δυνατή την επόμενη χρονιά, την αναφέρω μόνο ως παράδειγμα.

Στο υψηλότερο επίπεδο δεν μπορείς να πράττεις έτσι και αυτό είναι κάτι που εμείς δεν θα το κάνουμε. Πρέπει να φέρεις τους σωστούς παίκτες και να φτιάξεις μια νέα ομάδα. Αυτή η ομάδα (Λίβερπουλ των προηγούμενων σεζόν) έγραψε μια συγκλονιστική ιστορία και τώρα ξεκινάμε κάτι καινούριο από την αρχή».

Sports in

Η ώρα της στέψης: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στον… τελικό των τελικών

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (13:30) στον 5ο τελικό της Α1 Γυναικών με την σειρά στο 2-2 και την νικήτρια ομάδα να αναδεικνύεται ταυτόχρονα πρωταθλήτρια.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024